Bespaartips na de dure Decembermaand

1312772

De sprankelende decembermaand is weer voorbij. Een mooie maand met veel liefde en gezelligheid. Maar december is ook een dure maand door de mooie cadeaus die we elkaar willen schenken om de ander in het zonnetje te zetten. Voor ons was december een nog duurdere maand doordat in nog geen week tijd de laptop, mobiele telefoon, stofzuiger en de wasmachine het begaven. Allemaal dingen waar we niet lang zonder kunnen en dus snel om vervanging vroegen. Dat wordt in de maand januari extra op de kleintjes letten zodat we de maand goed doorkomen. Wij zullen niet de enige zin die in de maand januari wat extra op moeten letten en daarom hebben we voor jullie wat bespaartips op een rijtje gezet.

  1. Allereerst zijn wij erg blij met de grotere supermarktketens die meedenken aan de dure decembermaand. Zo zijn er veel supermarkten die in de eerste week van januari ontzettend veel aanbiedingen hebben. Denk hierbij aan de Albert Heijn die met de hamsterweken komt, de Plus met veel producten voor een euro, maar ook de Jan Linders die heel veel 1+1 gratis acties heeft. Voor de mama’s onder jullie zijn ook de Pampermaandboxen 50% korting bij Wehkamp met gratis verzending. Bij Albert Heijn zijn de Pampers 2e gratis en ook bij Plus en emte zijn ze 50% korting.
  2. Naast alle gewone aanbiedingen kun je ook extra besparen door eens te kijken wat je nog allemaal in je voorraadkast en/of vriezer hebt liggen en daar je boodschappenlijstje op aanpassen. Vaak kom je een heel eind met dingen die je nog in huis hebt. Je komt dan ook dingen tegen waarvan je niet eens meer wist dat je ze in huis had. In je weekmenu kun je rekening houden met seizoen groenten en fruit. Seizoen groenten zijn zoals de naam al zegt groenten van het seizoen en zijn daardoor vaak goedkoper in dat seizoen. De seizoen groenten en fruit van januari zijn bijvoorbeeld Aardappelen, Paddenstoelen, Pompoen, Spruiten, Witlof, Wortelen, Mandarijnen, Bananen en Mango. Voor meer seizoen groenten kun je een kijkje nemen op Seizoen groenten. Aan de hand van dit lijstje kun je makkelijker op zoek naar de beste aanbiedingen en variëren in je weekmenu om zo toch steeds iets verrassends op tafel te zetten.
  3. Een tijdje geleden hebben wij beide kennis gemaakt met SCOUPY. Met Cashback van SCOUPY kun je gratis of voor een kleine vergoeding nieuwe A-merkproducten proberen. Hoe werkt dit dan? Je kunt je aanmelden op de site SCOUPY maar je kunt ook de SCOUPY-app downloaden op je telefoon. Je hebt in de app steeds een overzicht welke producten op dat moment mee doen. Je koopt het actieproduct in de winkel en bewaar de kassabon. Upload een foto van de kassabon en vul je gegevens in. Binnen 2 werkdagen krijg je je geld terug. In de app kun je ook zien hoeveel je er al mee bespaard hebt en wij zitten zelf al op een bedrag van 48,83 euro. Neem eens een kijkje op de site en ontdek zelf hoe makkelijk het werkt.
Advertenties

4 thoughts on “Bespaartips na de dure Decembermaand

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s