Valentijntip voor het hele gezin

Linda~ Zoals iedereen weet staat Valentijnsdag weer bijna voor de deur. De dag dat we onze geliefden verrassen met een bloemetje of cadeautje. Maar wat is nou een leuke activiteit om te doen, samen met je gezin? Je wil toch elke keer weer wat anders verzinnen dat iedereen gezellig vindt om te doen. Dierentuinen doen het bij de meeste volwassenen en kinderen wel goed vandaar dat deze tip voor een dagje uit echt een aanrader is. Dit jaar valt Valentijnsdag op een dinsdag dus de meeste mensen zullen waarschijnlijk moeten werken en de meeste kinderen aan naar school. Dierentuin Dierenrijk in Nuenen heeft daar echter wat leuks op bedacht.

Zondag 12 februari organiseert Dierenrijk Hartjesdag. “All You Food Is Love”.  Deze dag hebben zij een zeer uitgebreid programma op de planning. De hele dag staat namelijk in teken van liefde voor elkaar en voor de natuur. Door de dag heen zijn er speciale voedertijden die ook in het thema van de liefde staan. In de middag maak je tijdens het “Indoor Dierenkwartier” kan op een ‘blind date’ met een slang, rat of vogelspin.

Op deze dag is het ook mogelijk om een leuke foto van jezelf te maken in een Photobooth op het evenementenplein. Je krijgt een fotoprint mee als souvenir zodat je deze aan je liefde kunt geven of gewoon lekker zelf kunt houden. Deze foto kun je online terug vinden op Facebook en als je je foto deelt maak je kans op een kus van een zeehond. En geloof me, dat is echt een aanrader hihi. De winnaar hiervan maakt Dierenrijk bekend op Valentijnsdag.

Het dagprogramma van 12 februari ziet er zo uit:

Dagprogramma 12 februari

(Foto: https://www.dierenrijk.nl/)

11.00 uur All You Feed Is Love bij de ringstaartmaki’s
12.00 uur Le Tour d’Amour
13.00 uur All You Feed Is Love bij de zeehonden
14.00 uur All You Feed Is Love bij de olifanten
15.00 uur Blind date tijdens Indoor Dierenkwartier
15.30 uur Op de foto met Pico
16.45 uur Olifanten naar bed brengen
 Van 11.00 -17.00 uur Photobooth

Dierenrijk is geopend op 3 mei 2004 en heeft 96 soorten dieren. Naast de dieren heeft het park verschillende kleinere maar ook 2 grote speeltuinen met allerlei soorten speeltoestellen voor groot en klein. Het park is geschikt voor rolstoelgebruikers, deze zijn daar te leen, en ook hulphonden zijn van harte welkom. Overige huisdieren zijn echter niet toegestaan ivm de veiligheid van de dieren maar ook van de huisdieren zelf. In het park zijn bolderkarren te leen waar een 2,- munt in past. Door het park heen zijn 2 toiletpunten waar zich tevens een verschoonruimte voor baby’s bevindt. In het restaurant en bij snackpunt De Halte in het midden van dierentuin bestaat de mogelijkheid om babyvoeding op te warmen.

De prijzen van Dierenrijk zijn als volgt:

Dagkaart

(Foto: https://www.dierenrijk.nl/)

prijzen t/m
28 februari 2017
prijzen vanaf
1 maart 2017
Aan de kassa € 18,50 € 19,00
Online dagkaart € 17,00 € 17,00
Kinderen t/m 2 jaar Gratis Gratis
Plattegrond + parkboekje € 2,00 € 2,00

Mis de € 1,50 korting op online tickets niet!

Jaarkaart Dierenrijk € 42,50 per jaar
Combi-jaarkaart Dierenrijk én ZooParc Overloon € 50,00 per jaar
Parkeren € 6,00
Parkeren voor jaarkaarthouders € 3,00

Wij hebben zelf een jaarkaart en dat is echt een aanrader. We zijn er regelmatig te vinden op mooie dagen en als er weer een van de leuke evenementen georganiseerd worden. Kortom een goede tip voor een geweldige dag met het hele gezin.

 

One thought on “Valentijntip voor het hele gezin

  1. Pingback: Lekker vies worden: Viespeukenweek! | Lifestyle Mommy's

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s