Eerste familie vakantie op Landal Port Greve

Chantal~ In mei 2016 ben ik trotse moeder geworden van mijn dochtertje Tess. Heerlijk was het om heel de zomer verlof te hebben. We hadden besloten dat ik in september nog vakantie er achteraan zou pakken. We wilden heel graag op vakantie. Maar waar zouden we toch naar toe gaan met ons kleine meisje van 3,5 maand oud. We wilden nog niet gaan vliegen en ook zeker niet te ver gaan rijden. Ook wilden we graag onze Mechelaar meenemen. We willen hem natuurlijk ook mee laten genieten van onze prachtige vakantie. Samen met mijn zus besloten we dat het leuk zou zijn om met onze beide gezinnen op vakantie te gaan. Maar waar vind je nu een geschikte vakantiebestemming voor 4 volwassenen, een tweeling van bijna 3, een baby van 3,5 maand en nog een grote hond. Waar we vaak tegenaan liepen was dat vaak de huisjes waar een hond welkom in is dat dat vaak de oude vieze afgedankte huisjes zijn. En dat is nu precies wat je niet wilt en vooral niet als je met 2 ondernemende peuters en een baby bent.

Tot ons oog viel op een 8-persoons huisje op Landal park Port Greve. Er stond op internet een vrij nieuw modern huisje. Er stond bij dat een huisdier welkom was. We dachten nee dat kan niet. Lees ik dat nu goed. En ja hoor huisdieren waren echt welkom. We konden deze mooie kans niet laten liggen en boekten voor de eerste week van september.

huisje-goede                                    Het mooie huisje waar we verbleven.

Met 2 volle auto’s reden we dan naar het mooie Zeeland. Zeeland heeft voor ons een speciaal plekje omdat we daar vroeger met ons gezin ook altijd naartoe gingen. We hebben daar prachtige vakanties beleefd. Heerlijk genoten op het prachtige Noordzeestrand. Ook zijn we vroeger wel eens naar Port Greve geweest alleen moesten we helaas na 2 dagen het park alweer verlaten omdat ik als klein meisje zo ziek geworden was dat ik opgenomen moest worden in het ziekenhuis. Landal heeft ons daar toen ook heel goed in begeleidt en wij kregen het bedrag van de vakantie ook netjes teruggestort.

Aangekomen in Zeeland wordt je weer verrast door de heerlijke zeelucht en daarmee komen al onze herinneringen weer terug. Bij de receptie aangekomen werden we erg fijn en snel geholpen en binnen 5 minuten hadden we al de sleutel voor ons huisje. Het fijne was ook dat we met onze beide auto’s bij het huisje konden parkeren. Dat is erg prettig als ik met jonge kinderen bent. We zag meteen dat de ligging van ons huisje perfect was. Het huisje lag heel dichtbij het zwembad en de winkel. Dat is natuurlijk altijd fijn. Ook zagen we op de plattegrond die we meekregen dat de uitlaatstrook voor de hond fijn in de buurt was. Toen we bij het huisje aankwamen wisten we niet wat we zagen. Voor een hondenhuisje was het zo mooi en zo schoon. We hadden 3 slaapkamers op de begaande grond, een grote badkamer met bad en toilet en nog een aparte badkamer met douche.

Toen we doorliepen was er een grote tuin die helemaal omheind was. Wat was dat een fijn gevoel zodat we ons niet druk hoefden te maken over weglopende kinderen en een hond die achter de konijnen aan zou gaan.

Op de eerste verdieping aangekomen bleven we even ademloos staan. Wauw wat hadden we een prachtig uitzicht. We hadden zicht op het Grevelingenmeer. Ook de tweeling vond het geweldig want ze konden zo de boten zien liggen.

14289850_1167089763363383_8680213791810944220_o                   Dit was ons prachtige uitzicht.

Het was een mooie verdieping die ook lekker modern was ingericht. Niet van die oubollige meubels maar het voelde echt gezellig aan. Er zat een trapje voor de kinderen (en voor de hond) zodat de verdieping ook veilig was. Verder hadden we op deze verdieping een keuken met alle gemakken voorzien. Heerlijk om een Senseo-apparaat in het huisje te hebben. Het lijkt maar iets heel simpels maar als ouders zijnde wordt je gewoon blij als je ziet dat je weinig moeite hoeft te doen om je dagelijkse dosis koffie te kunnen gebruiken. En geloof me dat hadden we echt wel nodig met deze gezinssamenstelling tijdens de vakantie. Op deze verdieping hadden we een apart toilet. Erg fijn aangezien we natuurlijk 2 mannen mee hadden. We hadden hier ook nog een klein balkon. Zodat de enige roker onder ons niet steeds naar beneden hoefde om in de tuin een sigaret te gaan roken.

Op de 2e verdieping hadden we nog een prachtige slaapkamer met sauna en een groot balkon waar we met gemak met zijn allen op konden zitten.

Onmisbaar tijdens onze vakantie was de wasmachine die we in de berging hadden staan. En dan hoor ik je al denken wie gaat er nu wassen tijdens een weekje vakantie. Nou wij waren hier zo blij mee. Bij mijn dochtertje van 3,5 maand kwamen wat puntjes van de tandjes door met als gevolg dat ze wat spuitluiers kreeg. Dan ben je zo blij dat je alles meteen kunt wassen. De tweeling was bezig met zindelijk worden en met de ongelukjes af en toe was het ook prettig om meteen even een wasje te kunnen draaien. Kortom het huisje was zo goed bevallen.

Ons meisje heeft op het park voor de allereerste keer gezwommen. Het was zo fijn dat het water lekker warm was. En dan zou je denken dat dat overal is. Maar nee lang niet overal is de temperatuur fijn voor kleine kindjes (en voor jezelf ook natuurlijk). Dat hebben we later op andere plekken ervaren. En dan ga je achteraf des te meer beseffen dat de eerste zwemervaring perfect was. Voor de tweeling waren er speeltuintjes op het park waar ze zich goed vermaakt hebben. Ook prettig was dat de winkel een breed assortiment had. Verder zijn we weinig op het park geweest doordat we de hele week 30 graden hebben gehad. Wat we natuurlijk nooit meer verwacht hadden in september.

Vlak voordat we op vakantie gingen kregen we nog wat informatie toegestuurd door Landal. Hierin stonden onder andere wat uitjes vermeld die in de omgeving te doen waren. Dit vonden we een fijne service van Landal. Hierin stond onder andere het minipretpark Mini-Mundi in Vlissingen vermeld. We hadden er zelf nog nooit van gehoord en zonder de informatie van Landal hadden we dit waarschijnlijk ook niet geweten. We zijn hier op een ochtend naartoe gereden. Wat was dit een aanrader zeg. Een heerlijk klein familiepark met binnen een grote speelhal met allerlei klimtoestellen. Buiten had je een aantal kleine attracties zoals een achtbaantje, een draaimolen, een springkussen enzovoort. Ook was er een soort Madurodam maar dan van Walcheren. Een park wat zeer de moeite waard is voor kleine kinderen. Bedankt Landal voor deze geweldige tip.

minimundi                                Familiepretpark Mini-Mundi.

Port Greve ligt op een steenworp afstand van het prachtige Noordzeestrand. Zeer de moeite waard om eens lekker over het strand te lopen. Niet alleen bij mooi weer maar ook bij wat slechter weer. Dan kun je heerlijk opwarmen met een kop warme chocomel in 1 van de mooie strandpaviljoens. Gelukkig hadden wij deze vakantieweek 30 graden en konden wij heerlijk genieten van het mooie strandweer. Wat wij dan ook een aantal dagen hebben gedaan.

Kortom deze allereerste familievakantie was een groot succes. Mede door het mooie huisje van Landal Port greve. Wij zullen zeker terug komen in de toekomst. We delen deze fijne ervaring graag met iedereen zodat ook jullie een mooie vakantieherinnering kunnen creëren komende zomer.

3 thoughts on “Eerste familie vakantie op Landal Port Greve

  1. Pingback: Je huisdier mee op vakantie..! – Thuisleven.com

  2. Pingback: Welk Landal park is het leukste met kinderen? (Reviews)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s