Tip van de week: Zo wordt kleding weer heerlijk fris

Omdat we een aantal interessante tips hebben die we graag met jullie delen, maar die te weinig informatie bevatten om er een hele blog over te gaan schrijven hebben we bedacht dat we wekelijks een tip van de week gaan publiceren. Zo kunnen we de handige weetjes wel met jullie delen. Maar worden jullie niet lastig gevallen met te langdradige blogs.

De tip van deze week: Zo wordt kleding weer heerlijk fris.

Iedereen kent het wel. Dat ene favoriete shirtje wat je zo graag draagt. Uiteindelijk gaat er een zweetluchtje in zitten die je er niet meer uit gewassen krijgt. Tenminste als het recht uit de wasmachine komt ruikt het lekker robijntje-fris. Maar zodra je het shirt een half uurtje draagt en het shirt op je lichaamswarmte reageert begin je die vervelende zweetgeur weer te ruiken. En dat terwijl je oksels nog helemaal fris ruiken. Normaal gesproken zou je deze shirts weggooien. Maar dat is vanaf nu verleden tijd. Je kunt je favoriete shirt een tweede leven geven met de volgende tip.

TIP: Vul een emmer met koud water en giet er een flinke scheut natuurazijn in. Leg je shirtje hier een nacht in en was het daarna op een normaal wasprogramma. Daarna is je shirtje weer als nieuw. Dit komt doordat de natuurazijn bacteriedodend werkt. De onderstaande azijn gebruik ik zelf altijd.

azijn

2 thoughts on “Tip van de week: Zo wordt kleding weer heerlijk fris

  1. Altijd interesse in zulke weetjes. Azijn is eigenlijk voor alles goed. Ik doe er wel eens een wasje mee. Gewoon in het vakje van de wasverzachter en klaar. Dank je voor je reactie op mijn blog.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s