GRRRRRR!! Spannende Dinoweken bij Intratuin

Linda~ Vanaf vandaag zijn de spannende Dinoweken begonnen bij Intratuin Veghel. Deze stoere beesten hebben het tuincentrum overgenomen van 18 februari tot en met 19 maart. En dat wilden wij natuurlijk graag met eigen ogen gaan bekijken.

Zodra we aankwamen bleek dat het gezellig druk was want we zijn natuurlijk niet de enigen die op zoek zijn naar avontuur. Toch was het niet TE druk want je kon op je gemak kijken en foto’s maken zonder dat iedereen liep te dringen. Bij de eerste Dino die we tegen kwamen lag het formulier klaar en daarop stond precies wat de bedoeling was:

Door het hele tuincentrum zijn verschillende dinosaurussen te zien. Bij elke dinosaurus staat een bordje met informatie of de dinosaurus, maar ook een letter. Deze letters heb je uiteindelijk nodig om een woord te maken. Zodra je alles ingevuld hebt kun je je formulier inleveren bij de servicebalie om kans te maken op een van de volgende leuke prijzen:

  • (16x) gratis toegangskaartjes voor het Oertijdmuseum in Boxtel
  • (5x) 2 toegangskaartjes voor Monkeytown Veghel
  • Een kinderfeest voor 6 kinderen bij Pannenkoekenhuis De Koekenbakkers in Heeswijk Dinther
  • Verschillende Dino knuffels

Lucas en Eva hebben zich prima vermaakt en kregen geen genoeg van de verschillende stoere, grote dino’s die we tegen kwamen. Zij hadden overigens geluk aangezien er vandaag en morgen (18 en 19 februari) een uilenshow is. Dat waren voor hun dus twee vliegen in een klap en ze kwamen dan ook ogen tekort voor al die gevederde uilenvriendjes 😉

Tussen de speurtocht door was het natuurlijk ook nog even tijd om te spelen aangezien er hier een grote “Apenkooi” en ballenbak is voor de kinderen. Voor de ouders is er genoeg ruimte om te zitten. Voor de mensen die graag zien wat hun kind doen is er plaats bij de speelruimte. Voor mensen zonder kinderen, oudere kinderen of mensen die liever wat rustiger zitten is er om de hoek, aan de andere kant van de schuifdeur een ruim opgezette lunchroom. Speciaal voor de dinoweken hebben ze voor de kinderen een menu met een dinopannenkoek, een pakje sap en een verrassing voor 3,95. Of je hebt een kindertosti met een pakje sap voor 2,50.

Intratuin Veghel heeft tussen 22 februari en 18 maart verschillende activiteiten met als thema, hoe kan het ook anders, dinosaurussen. De kosten variëren per activiteit en sommigen zijn zelf gratis.

16804550_707675462739717_530973832_o

En tot slot: zaterdag 4 maart en zondag 5 maart is het Dinoweekend. Dat weekend worden er heel veel activiteiten georganiseerd speciaal voor kinderen. Onder andere is er bezoek van echte reptielen, slangen en hagedissen. En zijn er extra leuke spelletjes voor de kinderen. Kortom het loont echt om de komende tijd een bezoekje te brengen aan Intratuin Veghel.

Advertentie

6 thoughts on “GRRRRRR!! Spannende Dinoweken bij Intratuin

  1. Pingback: Goedkoop ontbijten en speuren naar sprookjes | Lifestyle Mommy's

  2. Pingback: Ze komen er weer aan bij Intratuin Veghel, de dino’s! – Thuisleven.com

  3. Pingback: Ze komen er weer aan bij Intratuin Veghel, de dino’s! | Lifestyle Mommy's

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s