Wist je dat…

Linda~ Een heleboel van jullie zullen al wel rondgekeken hebben voor de vakantie voor dit jaar of misschien zelfs al een vakantie geboekt hebben. Er zijn echter een heleboel dingen om rekening mee te houden, vooral als je met een baby op vakantie gaat. Je hebt zoveel dingen om mee te nemen en je wil absoluut niets belangrijks vergeten. Soms lijkt het of je beter een vrachtwagen kunt huren om mee naar je vakantieadres te rijden om alles maar mee te krijgen.

Dankzij Centerparcs kun je heel wat afstrepen gelukkig. Wist je namelijk dat je bij het boeken van je vakantie daar GRATIS een Baby Service Pakket kunt aanvragen? Dit kun je aanklikken bij Stap 3: Verblijfsopties en valt onder de categorie Diversen. Het pakket is bedoeld voor kinderen van 0-4 jaar en het bestaat uit:

  • Luierkussen
  • Wipstoel
  • Babybadje
  • Buggy (deze dient opgehaald te worden bij het Cycle Center)

Wel geldt voor het pakket: zolang de voorraad strekt dus boek dit tijdig om onnodig sjouwen te voorkomen. Daarnaast kun je ook nog een Babybox in je cottage krijgen en daarvoor kun je de service Babybox selecteren. Dit kost 4,95 maar scheelt wel een hoop ruimte in de auto en extra sjouwen.

Vraagenantwoordbreinsupport

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s