Beestenboot, een boek voor het goede doel

Linda~ Beestenboot is een geweldig boek dat momenteel zorgt voor extra donaties voor het Ronald McDonald Kinderfonds. Helmonder Nick Birjmohun, zelf vader van 3 kinderen heeft het boek het afgelopen jaar geschreven en afgelopen maand kwam het boek uit. Het boek is vooral gericht op kinderen vanaf 7 jaar en is te koop voor 12,50.  Hiervan gaat 5 euro per verkocht exemplaar naar het Ronald McDonald Kinderfonds.

bookcover

Beestenboot, een doldwaas avontuur!

Eef en Guus. Broer en zus en de beste maatjes van elkaar. Samen met papa en mama gaan ze op een cruisevakantie. Ze weten alleen niet dat ze aan boord stappen van een wel heel speciale boot. Eef en Guus ontdekken namelijk een geheim over bijzondere ‘gasten’ op het schip. Het wordt een waanzinnige belevenis die ze nooit meer zullen vergeten! 

Steun het goede doel en bestel je boek hier

 

kinderfindslogo-300x300

 

 

#Vijfjesactie
Van ieder verkocht exemplaar van Beestenboot wordt direct €5,- aan het Ronald McDonald Kinderfonds gedoneerd! Je koopt dus niet alleen ontzettend veel leesplezier, maar je helpt bovenal zieke of gehandicapte kinderen! 

 

 

 

 

Tot nu toe zijn er al ruim 130 exemplaren verkocht. Echter omdat veel kopers vanwege het goede doel meer betalen staat het bedrag voor het Kinderfonds al op ruim 700 euro. Birjmohun bedacht deze speciale manier om zo geld in te zamelen voor het goede doel.

downloadBron: Helmonds kinderboek goed voor Ronald McDonald Kinderfonds

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s