Intratuin heeft weer leuke gezellige workshops op de planning staan..

Chantal~ Een tijdje geleden hebben wij al een blog geschreven over de leuke workshops die Intratuin aanbied. Sommige zijn gratis en andere tegen een kleine vergoeding. Vandaag kreeg ik de reclamefolder weer binnen van de Intratuin en ik zag dat er weer een aantal leuke workshops op de planning staan.

Zaterdag 6 mei: Aanstaande zaterdag kun je in de winkels eetbare bloemendrankjes proeven. Bloemen zien er altijd zo prachtig uit en wat is er dan leuker dan je drankje te versieren met eetbare bloemen. Omdat niet alle bloemen eetbaar zijn heeft Intratuin een specialist uitgenodigd die je er alles over kan vertellen. Welke bloemen zijn erg lekker en welke kun je beter laten staan. De demonstraties duren de gehele dag in alle Nederlandse vestigingen. Kom jij ook proeven?

Woensdag 10 mei: Ook deze maand is er weer een ontzettend leuke kidsworkshop. Moederdag staat weer voor de deur en tijdens de kidsworkshop kan er mooi geknutseld worden voor de mama’s. Kinderen kunnen een geurchipbrander versieren. Voor degene die niet weten wat een geurchipbrander is leggen we het even kort uit. Bovenin de geurchipbrander leg je een geurchip van wax. Onderin de brander zet je een theelichtje en door de warmte van het theelichtje smelt de geurchip. Dit zorgt dan voor een heerlijke geur in huis. Deze geurchips zijn in veel verschillende geuren verkrijgbaar. Tijdens de workshop kunnen de kinderen met speciale stiften een porseleinen geurbrander versieren. De workshop kost 2,50 euro per kind en dit is inclusief geurbrander, geurchips en een cadeautasje. Zo hebben ze een leuk cadeau voor mama. Tijdens de workshop krijgen ze ook nog een glaasje drinken. Voor deze workshop moet je je wel vooraf inschrijven bij de servicebalie. Dit is ook telefonisch mogelijk.

header_geurbrander_versieren

Zaterdag 20 mei: Proeftuindag. Van 10.00 tot 17.00 uur is er bij Intratuin van alles te beleven. Tijdens deze dag kun je onder andere leren om je eigen kruidenolie te maken. Tijdens deze workshop, waar je je overigens niet voor hoeft in te schrijven, maak je kennis met verschillende kruiden en hoe je hier je eigen kruidenolie mee kunt maken. De kosten hiervoor zijn 7,50 euro per persoon. Na afloop krijg je nog wat tips mee naar huis. Deze workshop geldt niet voor de Belgische vestigingen. Tijdens deze dag worden er ook demonstraties gegeven over hoe je een kruidentuintje kunt beginnen. Ze geven je handige tips waar je op moet letten en hoe je kunt beginnen. Ook deze demonstratie is niet in de Belgische vestigingen.

Deze dag is er ook weer een hele leuke Kidsworkshop kruidencoupe. Deze workshop is ontwikkeld omdat kruiden eigenlijk lijken op hele gekke haren. Tijdens de workshop kunnen kinderen een mooi potje versieren en er daarna een kruidenplantje in zetten. Deze gezellige workshop is inclusief potje en kruidenplantje. Ook krijgen de kinderen een glaasje drinken tijdens de workshop. De kosten voor de workshop zijn 2,50 euro per kind. Voor de workshop dien je je in te schrijven bij de servicebalie.

header_kruidencoupe

Op deze dag is er ook nog een andere leuke workshop gepland, namelijk de workshop eetbare tuin. De kosten van deze workshop liggen iets hoger, namelijk 25 euro per persoon. Tijdens deze workshop leer je hoe je met plukgroenten een eetbare tuin kunt creëren. Denk hierbij aan Bieslook, pluktomaatjes enzovoort. De workshop is inclusief materialen, een hapje en een drankje. Hij wordt niet gegeven in de Belgische vestigingen en ook voor deze workshop dien je je in te schrijven bij de servicebalie.

Wij gaan zelf morgen de eetbare bloemendrankjes proeven. We zijn heel benieuwd. Kom jij ook?

 

 

Advertentie

3 thoughts on “Intratuin heeft weer leuke gezellige workshops op de planning staan..

  1. Pingback: Goedkoop ontbijten en speuren naar sprookjes | Lifestyle Mommy's

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s