School: Drink in the Box en nog meer handigheden.

Linda~ In december is het dan eindelijk zo ver: onze tweeling mag naar school een daardoor zijn we al een tijdje aan het rondkijken wat ze nodig hebben om mee te nemen. Tijdens een informatieavond op school hoorden we dat de kinderen op school geen ranja en frisdrank mogen drinken maar gewoon water. Daar hebben wij op zich geen problemen mee maar onze kinderen zijn dol op water met een smaakje, ofwel fruitwater. En daar hebben ze tegenwoordig iets heel handigs voor: Drink in the Box.

goedkoop-2-pakjes-bestellen-mix-and-match

(Foto: Hip&Hap)

Het is een herbruikbaar pakje dat zelfs bijna onverwoestbaar is dus ideaal voor onze ondernemende kinderen. Je kunt het pakje vullen met wat je maar wilt, dus ook lekker water met fruit naar keuze om zo zelf fruitwater te maken. Het is niet alleen een feest om hieruit te mogen drinken maar het is daarnaast ook nog eens heel goed voor het milieu. En dat is niet geheel onbelangrijk aangezien er per jaar bijna 130 miljoen drinkpakjes worden weggegooid. Aan deze herbruikbare pakjes zitten bijna alleen maar voordelen zoals ik ze zie. Doordat ze doorzichtig zijn kun je namelijk goed zien of ze schoon zijn en er niet per ongeluk ergens iets achtergebleven is wat schimmels zou kunnen gaan veroorzaken. Daarnaast bepaald je zelf de inhoud van het drankje zodat je kunt kiezen voor natuurlijke fruitsappen en fruitwater. En tot slot de allerbelangrijkste eigenschap die ik zelf natuurlijk erg ideaal vind: hij is totaal lekvrij dus geen geklieder in de rugzakken van de kinderen. Deze leuke pakjes kun je in 2 verschillende maten en in 4 vrolijke kleuren bestellen. Hip&Hap verkoopt de onderdelen zoals een vervanggingssetje en zorgt voor handige extra’s die je kunt bestellen zoals Ice on the Box voor in de zomer zodat je drinken heerlijk koel blijft op school. Of leuke stickers waar je de naam van je kind op kunt schrijven.

Naast Drink in the Box bestaat er ook iets handigs voor snacks, je raadt het misschien al: Snack in the Box. Dit handige doosje is wederom herbruikbaar en bestaat uit 2 losse compartimenten waar je heerlijke snacks in kunt doen die toegestaan zijn op school, het kinderdagverblijf of lekker voor onderweg. Doordat het uit 2 compartimenten bestaat kun je de snacks makkelijk eruit schudden zonder extra geknoei. Je kunt in dit leuke pakje gezonde snacks doen maar ook fruit past hier prima in. Daarnaast is dit pakje weer een feest om mee te nemen en is dus erg leuk om aan te schaffen voor je kind. Net als de Drink in the Box is deze verkrijgbaar in 4 vrolijke kleuren dus keuze genoeg.

(Foto: Hip&Hap)

Zoals jullie zien ben ik helemaal fan van de leuke webshop Hip&Hap, vooral omdat zij vele handige producten verkopen waar je niet altijd bij stil staat hoe handig ze zijn. Ook verkopen ze producten die voor kinderen erg aantrekkelijk zijn en voor de ouders erg praktisch. Ik kan nog veel meer leuke dingen aanprijzen die je even gezien zou moeten hebben maar het handigst is om eens rond te gaan kijken op hun gezellige website. En Hip&Hip zou Hip&Hap niet zijn als ze ook denken aan onze portemonnee, vandaar dat ze regelmatig hele leuke aanbiedingen hebben…

<<<<<<<<<<<<<<< Leuke aanbiedingen van Hip&Hap >>>>>>>>>>>>>>>

15442384_1275129099211697_5597113982284935024_n

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s