Recensie “Boer Boris gaat naar zee”

Linda~ Aangezien het inmiddels zomer is vond ik het boek “Boer Boris gaat naar zee” erg aansluiten bij het thema vakantie. Een heleboel mensen aan heerlijk op vakantie naar de zee, zo ook Boer Boris. En natuurlijk gebeurt dat weer op een heel bijzondere manier zoals alleen Boris dat met zijn familie kan doen.

Op de kaft van het boek zie je een vrolijke Boer Boris, zittend op zijn tractor die door de zee getrokken word door Knol, het paard van Boris. Zij zijn namelijk dol op de zee, net als de rest van de dieren van Boer Boris, want ook zij gaan natuurlijk weer met hem mee.

In dit boek gaat Boer Boris op vakantie maar hij heeft veel moeite om zijn geliefde dieren, meubels en boerderij achter te laten. Dus je raadt het al… alles, maar dan ook alles moet mee. Het kan voor veel kinderen erg herkenbaar zijn aangezien vakantie in het teken staat van veranderingen terwijl zij toch het liefst hun eigen spulletjes mee zouden nemen. Mede daarom vind ik dit boek echt een aanrader rond het thema vakantie.

Voor de rest van onze recensie van dit super leuke boek verwijs ik je door naar de website van Stichting Pretletters.

slide-1.jpg

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s