Theater Dok 6 bestaat alweer 10 jaar!

Linda~ Theater Dok 6, gelegen in het Brabantse Panningen bestaat deze maand alweer 10 jaar en dat is een reden voor een feestje. Gelukkig viert het theater dit graag samen met jou. Van donderdag 7 tot en met zondag 10 september hebben zij dan ook een feestweek gepland.

Donderdagavond (7-9) is een avond speciaal voor bedrijven. Deze bedrijven konden zich daar voor opgeven en door middel van een rondleiding kan Dok 6 laten zien wat ze in huis hebben en wat ze eventueel voor bedrijven kunnen betekenen.

Vrijdagavond (8-9) is een hele speciale avond. Deze avond is gratis maar moest vantevoren gereserveerd worden, helaas is deze avond uitverkocht. Verschillende artiesten laten een preview van hun voorstelling zien. Welke artiesten dit zijn houdt het theater nog even lekker geheim maar het schijnt een geweldige avond te gaan worden. Voor degene die kaartjes hebben kunnen bemachtigen: wij wensen je heel veel plezier toe.

Zaterdagavond (9-9) de zaal is deze avond compleet omgetoverd tot concertzaal. Het is nog een verrassing welke artiest op komt treden voor deze topavond. Ook deze avond is de entree gratis dus wie wil genieten van een leuke avond uit raden we aan om een kijkje te gaan nemen.

Zondagmiddag (10-9) het theater denkt natuurlijk ook aan hun kleine fan en organiseert vandaar een middag die geheel in het teken staat van de kinderen. Om 13.30 en 15.30 wordt de voorstelling “De Magische kist” van Cirque Magnique gespeeld. Deze voorstelling is gratis maar dien je wel vantevoren te reserveren en dat kun je doen via de website van het Dok 6 Theater.

21078607_1495701167154012_6310314283896458550_n.jpg

Uiteraard heeft het theater nog veel meer leuke voorstellingen en shows. Voor de complete lijst verwijs ik je door naar de website van het Dok 6 Theater.

Zitten er leuke voorstellingen voor jou bij?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s