DIY: De mooiste luiertaart maak je zelf

Linda~ Voor de babyshower van een vriendin of voor de geboorte van een kleintje is het altijd leuk om zelf aan de slag te gaan. Veel mensen vinden het leuk om een luiertaart zelf te maken maar weten dan helaas niet waar ze moeten beginnen. Eigenlijk is het helemaal niet zo moeilijk als je maar weet hoe en waarmee te beginnen. Luiertaart.net helpt je om stap voor stap de mooiste luiertaarten zelf te maken. Het ideale van Luiertaart.net is dat ze je kunnen helpen als je zelf een luiertaart wil maken, maar daarnaast bieden ze je nog veel meer opties. Ze kunnen je namelijk de benodigdheden leveren die je nodig hebt zodat je zelf meteen aan de slag kunt en zelfs de gereedschappen die je nodig hebt om een luiertaart te maken kun je bij ze bestellen en dat voor een heel budgetvriendelijk bedrag zodat je nooit teveel betaalt en het dus echt leuk in prijs blijft.

Waar je vooral aan moet denken voordat je een luiertaart gaat maken is wat je bedoeling is. Van welke methode wil je gebruik gaan maken, van rolletjes of van waaiers? Daarnaast ga je nadenken over hoe je de luiertaart gaat verstevigen. Luiertaart.net heft verschillende tips om zo een mooie stevige luiertaart te maken. Welk thema wil je gaan gebruiken en belangrijker nog, in welke kleur wil je de taart gaan maken? Op de website van Luiertaart.net laten ze je stap voor stap zien hoe je zelf zo’n prachtige luiertaart kunt maken. De beschrijving ervoor kun je vinden in hun blog “Hoe maak je een luiertaart”.

De-Ultieme-luiertaartgids-Hoe-Maak-Je-Een-Luiertaart-roze

Daarnaast is het heel handig om te weten welke benodigdheden je nodig hebt om zo’n leuke taart te maken dus hebben ze voor jou een boodschappenlijstje gemaakt zodat je precies kunt zien welke benodigdheden je nodig hebt voor een een traditionele 3-laags luiertaart. Hier kun je hun boodschappenlijst voor de traditionele luiertaart vinden. Is dat even lekker makkelijk en tijdbesparend. En de tijd die je hiermee uitspaart kun je weer besteden aan het opmaken van de luiertaart.

Om het allemaal nog even wat leuker en handiger te maken kun je gratis De Ultieme Luiertaartgids aanvragen waardoor je antwoord krijgt op veel vragen rondom het maken van een luiertaart. Het aanvragen van deze gratis gids kun je doen via dit formulier. Daarnaast is het de bedoeling dat er straks een pagina komt waar je verschillende luiertaarten kunt zien als inspiratie. Helaas is deze pagina nog niet klaar maar je kunt wel je e-mailadres achter laten zodat je op de hoogte gehouden worden wanneer de inspiratiepagina online is.

E-book-Ultieme-luiertaart-Gids-4-1024x673

En mocht je nu het idee hebben dat het je echt niet zelf gaat lukken of je weet nu al dat je er totaal geen tijd voor hebt kan Luiertaart.net je helpen om deze voor je te maken. Deze taarten zijn prachtig om te zien en je vindt ze wederom op de website van Luiertaart.net.

Wil je geen enkele tip missen en nog meer inspiratie en tips krijgen? Like dan snel hun Facebookpagina en ga gezellig aan de slag of wordt gauw GRATIS lid in plaats van anders 19,99 per jaar.

17862746_903676839774237_503539257113326346_n

 

6 thoughts on “DIY: De mooiste luiertaart maak je zelf

  1. Pingback: DIY: Luiertaart – Leonie Naomi Joëlle

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s