Gezellig op de koffie bij de jongens PROEF – Volkel

Linda~ De mensen die me kennen weten dat ik het heerlijk vind om ergens op mijn gemak koffie te drinken om zo even bij te tanken. Zo ga ik graag naar vrienden en familie om daar dan ook heerlijk te genieten van een kop koffie die door allemaal met veel liefde wordt gezet. Wat dat betreft heb ik totaal geen klagen en aan plaatsen waar ik me thuis voel geen gebrek. Toch vind ik het leuk om er soms even op uit te gaan en in een andere stad rond te kijken en daar uiteindelijk lekker gaan zitten voor een kop koffie. Het liefst zit ik dan wel ergens waar ik me ook weer thuis voel. En laat er nou binnenkort in Volkel nou precies zo’n plek geopend worden. Begin oktober is het zo ver.. Op 10 oktober opent PROEF- Volkel haar deuren in Volkel en het belooft een walhalla te zijn voor koffiedrinkers en iedereen die dol is op zelfgemaakte lekkernijen en op zoek is naar een moment van ontspanning en gezelligheid.

22008108_1427909543972734_293049203603690570_n

PROEF – Volkel is DE droom van twee schatten van mannen, Koen en William. Ik heb beide heren jaren geleden leren kennen via een party van Jemako. Dankzij deze kanjers kon ik ineens weer zelf mijn vloer dweilen en meer kleine dingetjes in het huishouden die door mijn gezondheid altijd teveel energie hadden gekost. Zij verkochten mij namelijk een geweldig vloersysteem dat zo licht was dat ik het met 1 hand zelf kon doen. En ook tussendoor een raampje wassen omdat de tweeling weer eens naar buiten had gekeken kon ik weer even zelf zonder dat ik daarvoor hulp moest vragen. Helaas kan ik nog steeds niet beide klusjes achter elkaar uitvoeren maar toch, zij hebben me al een heel mooi cadeau terug gegeven, een deel van mijn zelfredzaamheid. Ik leerde ze kennen als een gezellig duo waarbij je een avond vol vermaak had. Niet dat het gespeeld was, het was pure gezelligheid en je wist zeker dat je die avond zou lachen want wat een stel is het. Sinds deze avonden heb ik deze heren in mijn hart gesloten aangezien ze zorgen voor ontspanning en gezelligheid. Zij laten de wereld even voor wat het is en zorgen dat je kunt opladen door het huishouden een stuk makkelijker en sneller te maken. Dit vloersysteem veranderde voor mij alles: de vloerwisserset groen laagpolig van Jemako. Het lijkt misschien wat prijzig maar dat haal je zo terug op je schoonmaakmiddelen en beter nog op je schoonmaaktijd en energie. Binnen een paar minuten heb je je vloer gedweild en meteen gedroogd. En belangrijker nog.. je vloer is hiermee echt schoon! Jarenlang dacht ik dat onze vloer schoon was, tot het tegendeel bewezen werd omdat je hiermee met stap 2 pas echt alle viezigheid verwijdert.

Maar weer even terug naar het belangrijkste: PROEF – Volkel opent dus op 10 oktober hun deuren voor het grote publiek. Ik kan al verklappen dat zij je gaan verwennen met heerlijke koffie met verschillende koffiesiropen, hoe lekker is dat! Om iedereen welkom te heten en om PROEF – Volkel zo groot mogelijk te maken hebben Koen en William een viertal leuke acties voor ons bedacht en deze deel ik hieronder met je:

Je kunt alvast genieten van verschillende sneakpreviews en op de hoogte gehouden worden van de laatste nieuwtjes door de Facebookpagina van PROEF -Volkel te volgen. Laat je vrienden en familie meegenieten door ze uit te nodigen en de pagina te delen met echte genieters.

Kijk jij er al naar uit om straks te genieten van al deze verwennerij?

6 thoughts on “Gezellig op de koffie bij de jongens PROEF – Volkel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s