Onze vakantie- een week Center Parcs De Huttenheugte

Linda~ Begin september ben ik samen met ons gezin en het gezin van m’n zus een week op vakantie geweest naar Center Parcs De Huttenheugte in Dalen, bij Coevorden. Het was een behoorlijke rit van 2 uur en 19 minuten aangezien het 154 kilometer rijden was. Om op mooie plaatsen te komen moet je soms nu eenmaal een eindje rijden dus dat hadden we er zeker voor over. Aangezien we drie jonge kinderen (een tweeling van ruim 3,5 jaar en ons nichtje van bijna 16 maanden) bij ons hadden en een Mechelse herder besloten we om minimaal één keer onderweg een stop te maken en lekker te picknicken, we mochten toch pas vanaf 15.00 het huisje in dus we hadden tijd genoeg. Om de tweeling bezig te houden had ik mijn zelfgemaakte autobingo meegenomen. Ik dacht wel dat ze het leuk zouden vinden maar zo leuk had ik ook weer niet verwacht. Mijn idee was dat ze er na een kwartier of een half uur wel klaar mee zouden zijn, maar niets was minder waar. Tot ruim na de picknick zijn ze actief aan het zoeken geweest of ze weer iets konden vinden om van de bingo “weg te strepen”.

CENTER PARCS DE HUTTENHEUGTE

De weg naar het vakantiepark is prachtig door de Veluwe aangezien wij uit Brabant komen. Wat kijken we allemaal onze ogen uit onderweg. Niet dat wij geen natuur gewend zijn want we hebben De Groote Peel en verschillende heides om de hoek liggen, maar het is totaal anders. Uiteindelijk komen we na een paar uur onderweg te zijn geweest aan bij het park. Doordat m’n zus eerder al online ingecheckt heeft, duurt het niet lang voor we naar het huisje kunnen. We hebben een 8-persoons Premium cottage geboekt en dat is een echte aanrader. Het huisje heeft twee badkamers waarvan één met bad en de andere met een douche, kortom voor ieder wat wils. De kamers zijn ruim genoeg en elke kamer heeft twee boxspringbedden die op zich niet verkeerd liggen. Maar je eigen bed slaapt meestal toch het lekkerst 😉 Eén van de slaapkamers heeft een tv dus dat kan voor sommigen een heerlijke luxe zijn om vanuit het bed nog even een programma of film te kijken. De tweeling ligt gezellig zoals thuis samen op één kamer en hoewel ze thuis peuterbedjes hebben met een rekje zijn ze hier niet één keer uit het grote bed gevallen dus dat is al een flinke meevaller. De kamer van ons nichtje is in no-time verbouwd door de twee boxsprings op elkaar te zetten om zo ruimte te creëren voor het babybedje. De hond blijft tot zijn teleurstelling netjes op zijn kussen in de woonkamer want we zijn natuurlijk wel ergens te gast en proberen het dan ook zo netjes mogelijk achter te laten. De keuken is heerlijk luxe met een vaatwasser wat voor ons echt een luxe is. Mijn zus en schoonbroer hebben er thuis ook één dus die zijn niet anders gewend. En wat ook heerlijk is, ze hebben een Dolce Gusto koffiemachine staan, waar wij dan ook elke dag van genoten hebben. Nu hoor ik je bijna denken: nou die korting van je vakantie ben je dus ook al kwijt aan koffie als je met vier volwassenen dagelijks Dolce Gusto drinkt. Niets is minder waar want de cups van Lidl zijn heel betaalbaar en net zo lekker vinden wij maar dat is natuurlijk persoonlijk.

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze vakantie op Center Parcs de Huttenheugte? Lees dan gauw verder via de website van Thuisleven.com.

21741963_811014032405859_1542076931_o.jpg

2 thoughts on “Onze vakantie- een week Center Parcs De Huttenheugte

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s