Ideeën voor de verjaardag van onze tweeling: Paperhouse helpt!

Linda~ Over 2 maanden is het zover: onze tweeling wordt alweer 4 jaar. Soms vraag ik me wel eens af, heel cliché, waar blijft die tijd toch? Ik kan me nog als de dag van gisteren herinneren dat ze geboren waren en dat ze beiden bij me lagen. En moet je nu eens zien. Over 2 maanden mogen ze naar school, maar wat zijn ze daar aan toe. Ikzelf overigens ook wel maar dat is dan weer een ander verhaal. 2 maanden lijkt nog heel ver weg maar er is nog genoeg dat moet gebeuren. Zoals je af en toe op onze Instagrampagina kunt zien ben ik al druk bezig met het zelf maken van de uitnodigingen voor hun verjaardagsfeestje in de stijl van Sprookjesboom, van de Efteling. Wanneer we de verjaardag precies gaan vieren moeten we nog even kijken aangezien ze op 5 december jarig zijn. Het is dus even afwegen of we het voor die tijd gaan vieren of juist na pakjesavond. Ik houd qua versieren even allebei de tijden in de gaten en kijk vooral goed rond naar leuke versiering rondom Sinterklaas.

Zo kwam ik vorige week uit bij een hele leuke webshop die van alle markten thuis is wat betreft traktaties, uitdeelkadootjes, feestartikelen en nog veel meer leuke hebbedingen. Voor het geval we de verjaardag voor Pakjesavond gaan vieren ben ik bij Paperhouse aan het juiste adres. Zij verkopen namelijk verschillende Sinterklaas artikelen en belangrijker nog, voor een hele leuke prijs. Aangezien de kinderen rond deze tijd van het jaar regelmatig volgestopt worden met snoepgoed vind ik het erg leuk om weer eens iets anders te trakteren dan snoep. En dus heeft Paperhouse voor ons de ideale artikelen om als traktatie te doen. Zo is het een erg leuk idee om de kinderen allemaal een blauwe pietenmuts of een roze pietenmuts cadeau te doen. Daarnaast is het wel leuk om ze creatief bezig te laten zijn en voor een klein prijsje kunnen we er dan de set om zelf Sinterklaas buttons te maken bij doen. Mochten we het zeker voor Pakjesavond gaan vieren vind ik het ook leuk om Sinterklaasversiering op te hangen die ook een beetje functioneel is zoals deze te leuke Sinterklaas aftelkalender.

Aangezien december nogal een drukke periode is en veel mensen meerdere avonden Pakjesavond vieren houden we er ook altijd rekening mee dat de kans bestaat dat we het na Pakjesavond gaan vieren. En laat dat even helemaal geen probleem zijn want ik ben verder gaan kijken in de webshop van Paperhouse en ik kwam ogen tekort. Jeetje wat wil ik eigenlijk trakteren? Zoals ik al zei worden kinderen rond deze tijd volgestopt met snoep en wil ik graag iets trakteren waar ze wat langer plezier van hebben dus kom ik uit bij de volgende leuke en vooral persoonlijke traktaties: Beker met naam en bakjes met naam. Maar dan komt het dilemma want ik heb nog iets anders gezien wat ik eigenlijk ook heel origineel vind: voor de jongens een kratje met naam en voor de meiden een glimmend mini-tasje met naam. Als ik naar onze tweeling kijk weet ik 100% zeker dat ze de laatste twee helemaal geweldig zullen vinden om hun “schatten” in te bewaren.

Om eerlijk te zijn zit ik even heel erg te twijfelen wat we het beste kunnen gaan doen. Allebei de momenten hebben zo hun charmes, de sfeer van Sinterklaas of juist het rustigere tussen de bedrijven door in de al zo drukke decembermaand. Ik ga de komende tijd nog lekker rondkijken en wegdromen op de website van Paperhouse tussen al die leuke hebbedingetjes.

Heb jij nog een leuk feestje te vieren in wat voor thema dan ook, neem dan eens een kijkje in de webshop van Paperhouse. Zij hebben voor elk feest of elke gelegenheid de leukste cadeaus en traktaties. Of je nu cadeaus zoekt voor de papa’s en opa’s, mama’s en oma’s of voor de juffen en meesters. Uiteraard vind je er ook de leukste cadeaus en items voor een babyhower of geboorte. Je kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben iets wat aansluit bij jouw wensen en vooral ook jouw budget. Je kunt ze voor extra inspiratie ook volgen via hun Social Media:

logo_large

Ik ben erg benieuwd wat jouw favoriete items zijn uit de webshop van Paperhouse.

6 thoughts on “Ideeën voor de verjaardag van onze tweeling: Paperhouse helpt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s