Sinterklaas versiering en andere leuke cadeaus van MH Creaties

Linda~ Zoals ik eerder deze week al zei ben ik druk bezig met het zoeken voor leuke versieringen rondom Sinterklaas en eigenlijk ook al voor Kerst. De pepernoten liggen al een tijdje in de winkel en sinds vorige week zie je rustig aan bij verschillende webshops en bedrijven de Sinterklaas versieringen binnen komen. Met zoveel keuze aan webshops en winkels zie je soms door de bomen het bos niet meer dat geef ik toe. Maar tijdens mijn eerdere zoektocht naar leuke decoraties en cadeaus kwam ik uit bij een hele leuke Facebookpagina, namelijk die van MH Creaties. Ze vielen me vooral op door de vrolijke creaties en het uitgebreide assortiment.

18057725_650104285198780_2841248581658669367_n.jpg

De afgelopen tijd ben ik vooral op zoek geweest naar versieringen in de stijl van Sinterklaas aangezien onze tweeling dan jarig is. Versiering in dat thema mag dan dus zeker niet ontbreken en daardoor ben ik bij MH Creaties aan het juiste adres. Zij hebben momenteel een hele mooie raamsticker die bestaat uit acht verschillende huisjes die je kunt aanvullen met Sinterklaas figuren, sterren, de maan en lantaarnpalen. Maar dat is nog niet alles want het leukste van deze sticker is dat je het mooi kan laten hangen tot na kerst. Je kunt namelijk na Sinterklaas de Sinterklaas figuurtjes eraf halen en de sticker aanvullen met kerststickers. Zeg nou zelf, is dat ideaal of wat? En helemaal aangezien we tegenwoordig al zo weinig tijd hebben. Op deze manier kan je heel lang van je prachtige sticker genieten en door het feit dat je de sticker kan uitbreiden gooi je het ook al minder snel weg. De sticker is verkrijgbaar voor 17,99 en voor wie me kent weet dat dat een leuke prijs is anders zou ik het zeer zeker niet delen aangezien ik dol ben op koopjes. En omdat je deze leuke sticker voor 2 gelegenheden kan gebruiken is dat omgerekend dus maar 9,- per gelegenheid. En zeg eens eerlijk, waar koop je tegenwoordig nog zo’n leuke raamsticker voor dit bedrag? De afmetingen van de stickervellen op de foto zijn als volgt: het stickervel met de huisjes is 105 cm en het stickervel met de figuurtjes is 65 cm breed.

21462560_723164304559444_4006760710024426490_n

Zoals ik al zei biedt MH Creaties je zoveel meer dan alleen Sinterklaas en Kerst versieringen. Voor elke gelegenheid of budget verkopen ze iets leuks en je kunt het dan ook niet zo gek verzinnen of ze kunnen er iets mee. Daarnaast staan ze open voor nieuwe dingen en kun je altijd je ideeën bespreken om te zien of je samen een passend cadeau of versiering kunt vinden. En dat is iets wat MH Creaties uniek maakt aangezien met de klant meedenken tegenwoordig helaas niet vanzelfsprekend is. Over twee maanden mag onze tweeling eindelijk naar school en dus komen er verschillende gelegenheden tot cadeaus aan. Trakteren is iets wat zij straks op school niet mogen. Aan de ene kant is het jammer, aan de andere kant kan ik me dan volledig richten op de traktaties thuis. Wat er zeker wel over blijft om iets leuks voor te kopen is de juffendag die de kinderen volgend jaar mee zullen maken. Wat is er nu leuker dan een persoonlijk cadeau uitzoeken voor je lieve juf (of meester)? En laat ik toch een tijd geleden ook de leukste juffen en meester cadeaus zien op de Facebook van MH Creaties.

19366415_677782859097589_3145119102776185187_n

Ben je nieuwsgierig geworden naar alle leuke creaties en cadeautips van MH Creaties en wil je zelf ontdekken waarom ik zo enthousiast ben? Neem dan gauw zelf een kijkje op de Facebookpagina van MH Creaties. Een leuk weetje is dat de website Mama’s van Eindhoven MH Creaties heeft uitgeroepen tot “Pagina van de maand”!

Heb jij inmiddels al leuke ideeën opgedaan?

 

 

4 thoughts on “Sinterklaas versiering en andere leuke cadeaus van MH Creaties

    • Op deze school is trakteren in het verleden zo uit de hand gelopen. Had niks meer te maken met trakteren zelf maar meer wie het het grootst duurst spectaculairste kon trakteren. En daarnaast vanwege allergieën, diëten, kinderen die geen suikers meer mogen (ieder zn mening maar met mate moet het kunnen vind ik) dus toen hebben ze het maar afgeschaft

      Geliked door 1 persoon

    • Ik vind dat inderdaad voor de kinderen zo jammer. Maar het is juist leuk om iets simpels te maken als traktatie. Mensen moeten weer eens de eenvoudige dingen leren te waarderen dat zou een hoop schelen. De maatschappij van tegenwoordig is zo druk dat velen niet meer kunnen genieten van de kleine dingen in het leven en vooral de simpele dingen als een boswandeling

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s