Alvast een cadeautje van een hulp-Sinterklaas

Linda~ Zoals ik eerder deze week in mijn blog “Zie ginds komt een… leuke pagina die het hele jaar cadeautjes weggeeft” vertelde ben ik al een hele tijd lid van de leuke Facebookpagina Geef eens wat weg! die het hele jaar door cadeautjes weggeeft. Al een  keer is het voorgekomen dat ik een berichtje kreeg dat ik prijs had. De afgelopen tijd komen er steeds meer leuke prijzen bij in de aanloop naar Sinterklaas. Aangezien de tweeling op 5 december jarig is kijk ik graag rond voor leuke cadeaus voor ze maar ook aan versiering mag het hier niet ontbreken. Net als ik zijn zij dol op gezelligheid en decoraties in bepaalde thema’s. Ineens viel mijn oog op een verloting waar onder andere een heel leuk aftelbord voor Sinterklaas weggegeven werd. Wat was ie leuk! Deze vond ik geweldig en ik hoopte en duimde dan ook heel hard dat ik dit keer geluk zou hebben. En een paar dagen geleden was het dan zo ver, ik had het prachtige aftelbord gewonnen. Omdat ik weet dat de kinderen dit helemaal geweldig vinden was ik extra blij want zeg eens eerlijk, als je kinderen tevreden zijn ben je dat zelf ook al gauw.

Ik stuurde dus netjes een berichtje naar het bedrijf dat de prijs ter beschikking stelde en ik kreeg meteen een heel persoonlijk en lief berichtje terug met de vraag wat de namen van onze kinderen waren. Bij viel het kwartje natuurlijk nog niet dus ik af netjes de namen door. Binnen een paar dagen kwam het aftelbord binnen en er zat voor de kinderen een verrassing bij. Voor allebei zat er een persoonlijk pepernotenstrooizakje bij met hun eigen naam, hoe lief is dat? Vanavond vroeg een familielid me waar ik dat leuke aftelbord gescoord had want die had ik uiteraard al aan een aantal mensen doorgestuurd omdat ik er toch echt wel helemaal gelukkig mee was. Toen ik op de Facebookpagina van Luiertaartstore & Giftshop ging kijken verbaasde ik me meteen over de leuke prijzen die ze hanteerden. Zoals ik al in eerdere blogs aangaf zijn er zoveel (web)shops die Sinterklaas- en andere cadeau artikelen dat het soms moeilijk is om te zien welke nu leuk en redelijk goedkoop zijn. Geloof me, als je slim bent ga je meteen een kijkje nemen op deze leuke site want de prijzen zijn echt budget-proof. In tegenstelling tot veel bedrijven vind ik de prijzen geschikt voor elk huishouden en ik zal de Sinterklaas artikelen die ze met veel liefde voor je maken hier met je delen:

Pepernoten zakjes € 2,00
Pieten mutsen € 3,00
Raamstickers € 5,00
Welkom bord € 5,00
Aftelbord € 5,00
T shirts € 10,00
Rompertjes € 7.50

Uiteraard kun je niet alleen voor Sinterklaas artikelen maar voor nog veel meer leuke dingen terecht bij Luiertaartstore & Giftshop. Zo kun je er terecht voor traktaties, tekstborden, bedankjes voor de juffen en meesters en ga zo maar door. Blijf ze vooral goed in de gaten houden aangezien ze afgelopen jaar hele mooie decoraties hadden voor kerst, dus ik ben erg benieuwd wat voor moois ze dit jaar voor je in petto hebben. Wat ik overigens heel erg handig vind en wat ik zeker met jullie wil delen zijn deze stickers voor de speelgoedbakken.

17361756_1849113048685618_4758699223097776857_n

Heb jij al iets leuks gezien op de pagina van Luiertaartstore & Giftshop?

* Voor het schrijven van dit artikel hebben we een review-exemplaar ontvangen *

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s