Onze onvergetelijke middag bij Brandoween

Linda~ Onze kinderen verheugden zich er al een tijdje op en eindelijk was het dan zo ver. Afgelopen zaterdag zijn we een middag gaan genieten van het geweldige evenement Brandoween in de prachtige Helmondse wijk Brandevoort. Eerder liet ik jullie al een beetje opwarmen door mijn blogartikel Griezelen bij Brandoween, durf jij?. We hadden ons al voorbereid door verschillende informatie die we gekregen hadden en door verhalen en ervaringen van andere mensen die al eens eerder geweest waren. Toch hadden we kunnen bedenken dat dit zo groots en geweldig was. En ik probeer je in deze blog zoveel mogelijk te laten zien waarom jij dit vanaf volgend jaar ook niet meer mag missen.

Zodra we aan komen rijden zien we dat de straat waar Sportpark Brandevoort zich bevindt helemaal in stijl versierd is. De meest griezelige maar ook mooie decoraties hangen in de straat en je kunt zien dat mensen er heel veel aandacht aan besteed hebben. Eenmaal bij het Sportpark aangekomen wordt de decoratie nog veel mooier, alles is tot in detail versierd tot een waar griezelfestijn. Er werd overigens goed rekening gehouden met de kleinere griezelfans aangezien er overdag natuurlijk nog gevoetbald werd dus dat was sowieso een groot pluspunt. Aangezien wij eerder mochten komen konden de kinderen meteen door twee gezellige meiden geschminkt worden. De meiden zijn zelf al voorzien van een mooie laag schmink en dat trekt zeker de aandacht van onze twee ondernemers. Een van de dames draagt in een van haar ogen een soort zombie-lens en dat vinden de kinderen alleen maar mooi.

 

Na het schminken worden we rondgeleid langs allerlei activiteiten die straks plaats gaan vinden en we krijgen allemaal meteen wat te drinken aangeboden tijdens het wachten. We krijgen voor de kinderen een strippenkaart met alle activiteiten erop en we mogen meteen al aan de slag met het knutselen van een lampion naar keuze. Linda, die ons rondleidde en begeleidde stond erop dat onze tweeling werkelijk iedere activiteit kon doen die ze maar wilden en hielp ons daarbij aangezien ik helaas nog steeds niet helemaal opgeknapt was. De kinderen hadden hun keuze zo gemaakt en wilden allebei graag een oranje lampion met een rode heks maken. Zelf konden ze een beetje plakken en met glitter spelen terwijl mijn man en ik de lampions maakten omdat de kinderen toch nog niet zo handig waren met de schaar 😉 En dat is knap lastig als je bijna 4 bent en dol bent op alles wat maar met knutselen te maken heeft. Na een poosje zijn de lampions helemaal naar de smaak van de kinderen (ik zag thuis pas dat ik een lampion in alle drukte verkeerd geplakt had, sssst haha) en besluiten we naar de volgende activiteit te gaan.. een horrorfoto laten maken. En dat willen ze wel. Zodra we bij de fotografe komen mogen ze op een krukje gaan staan om zo zelf de achtergrond van de foto uit te kiezen. Uiteraard hebben ze allebei een andere keuze gemaakt en mogen ze twee keer samen op de foto tot grote vreugde van die twee boefjes.

 

Natuurlijk wordt er tijdens Brandoween ook gezorgd voor de innerlijke mens en dus kan het versieren van cupcakes niet ontbreken op het programma. We lopen naar boven en daar staan een aantal tafels met daarop alle benodigdheden om griezelige cupcakes te maken. De kinderen willen graag botercrème op de cupcake om deze vervolgens in de hagelslag te dopen wat volgens hun een goede keuze is. Daar doen ze nog een paar mini smarties op en ondertussen verdwijnt er lekker een marshmellow in hun mond, want waarom zou je die op je cupcake doen als het ook zo kan zullen ze gedacht hebben. Inmiddels is het buiten helaas gaan regenen wat heel jammer is omdat er buiten 2 springkussens staan en het uithollen van pompoenen ook buiten is. Hierdoor kunnen wij daar niet aan mee doen omdat ik nog steeds verkouden ben en dat is in mijn geval een iets groter probleempje. Tenminste, ik dacht dat het een probleem zou zijn maar niets is minder waar. We krijgen te horen dat deze activiteit er ook bij hoort en dat de kinderen allebei een mooie pompoen mee mogen nemen zodat ze thuis alsnog een mooie pompoen hebben voor de deur. Alsof het allemaal nog niet genoeg is krijgen ze allebei weer wat drinken en een heerlijke suikerspin waar ze dan ook volop van genieten. Voor de liefhebbers is er ook nog popcorn dus iedereen is die middag compleet in de watten gelegd.

 

We besluiten aan het einde van de middag dat we in verband met het weer en mijn gezondheid dit jaar helaas niet deel kunnen nemen aan de Lampion optocht aangezien het geen aanrader is om echt ziek te worden. De kinderen krijgen net als iedereen die een ticket heeft gekocht voor de optocht een overvolle goodiebag met allerlei leuke dingen erin. Uiteindelijk gaan we naar huis om daar heerlijk in pyjama met een kop soep na te genieten van de geweldige middag die we beleefd hebben bij Brandoween. Vanaf nu gaan wij zeker proberen om er elk jaar bij te zijn, dit mag je echt niet missen! Wij willen dan ook iedereen bedanken die de kinderen deze onvergetelijke middag hebben bezorgd en we hopen dat iedereen heeft genoten van de fantastische lampion optocht zoals ik het begrepen heb.

23113321_841645466009382_1631131833_o

Je kunt Brandoween volgen via Social Media om zo niets te missen van dit geweldige evenement:

Facebook

Twitter

YouTube

Instagram

Snapchat

Ben jij van plan om volgend jaar naar Brandoween te gaan?

* Voor het schrijven van dit artikel hebben we een uitnodiging ontvangen*

Advertentie

5 thoughts on “Onze onvergetelijke middag bij Brandoween

  1. Pingback: Laat Halloween maar komen met deze waanzinnige outfit (met winactie) | Lifestyle Mommy's

  2. Pingback: Monsterlijk Halloweenslijm maak je makkelijk en goedkoop zelf – diy | Lifestyle Mommy's

  3. Pingback: Alweer een middag in de watten gelegd bij Brandoween | Lifestyle Mommy's

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s