Stralend de feestdagen in met deze prachtige paletten

Linda~ Als moeder van een ondernemende tweeling kom ik vaak tijd en handen tekort waardoor ik helaas niet altijd voor de dag kan komen zoals ik graag zou willen. Het liefst zou ik wat make-up dragen om mezelf net wat meer kleur te geven. Met twee kleine ondernemers in huis kom ik vaak niet verder dan wat mascara en op zich is dat prima. Toch merk ik dat ik steeds meer de behoefte voel om wat meer make-up te dragen zoals wat oogschaduw zonder dat ik uren voor een spiegel hoef te staan. Tijdens mijn zoektocht naar de juiste make-up kwam ik uit bij NYX Professional Make Up. De website was voor mij al een walhalla op zich, allerlei prachtige paletten maar ook losse make-up in allerlei soorten, maten en kleuren.

Wat ik vooral belangrijk vind aan make-up is dat het vooral makkelijk in gebruik is aangezien ik maar weinig tijd heb. Een oogschaduw moet snel zitten en mooi zijn zodra ik deze op doe zonder dat ik nog allerlei extra handelingen moet doen. Het Ultimate Shadow Palette in ‘Cool Neutrals’ is hiervoor uitermate geschikt aangezien deze palette 16 prachtige kleuren oogschaduw bevat in zowel lichte als lekker felle kleuren. De lichte kleuren kan ik overdag gebruiken als de kinderen thuis zijn en ik toch even snel een oogschaduw wil dragen. Zodra ik ’s avonds nog even de deur uit wil als de kinderen in bed liggen of wanneer mijn man en ik een feestje hebben kan ik mijn make-up uitbreiden met een donkerdere of fellere kleur. Deze handige palette is er in 4 verschillende kleurcombinaties en te koop via de website van NYX Professional Make Up of via Douglas.

Onze tweeling mag inmiddels bijna naar school en dus krijg ik straks meer tijd voor mezelf. Een deel van deze tijd wil ik aan mezelf gaan besteden in die zin van het woord dat ik wat vaker make-up wil gaan dragen. En met dat vooruitzicht heeft NYX Professional Make Up nog meer leuke musthaves die je eigenlijk niet kunt laten liggen. Zo wil ik straks op mijn gemak gaan oefenen met contouren aangezien ik daar op dit moment totaal geen tijd voor krijg want de moederlijke plicht roept juist op die momenten dat je anders midden in je make-up zit. En er zou maar eens op dat moment een postbezorger aan de deur staan, die schrikt zich een ongeluk ben ik bang 😉 Maar goed, NYX trakteerde me naast de prachtige oogschaduw palette op nog twee leuke dingen waar ik straks uitgebreid mee aan de slag kan. Zo kreeg ik het Highlight & Contour Pro Palette. Ik kan dan ook niet wachten tot ik het straks eens kan uitproberen, maar dat doe ik uiteraard met de deuren op slot tot ik het onder de knie heb dus dat wordt waarschijnlijk een tijdje tutorials kijken via Youtube. Deze palette is wederom verkrijgbaar via de website van NYX Professional Make Up en via Douglas.

En als laatste cadeautje kreeg ik, deze vind ik er overigens heel sprookjesachtig en feestelijk uitzien, is het Strobe of Genius Illuminating Palette. Aangezien deze net als het Highlight & Contour Pro Palette bedoeld is om te contouren moet ik nog eventjes wachten met deze uit te proberen maar de kleuren zijn fantastisch. De glitters nodigden me namelijk heel er uit om er even met m’n vingers over te gaan en wauw, meer dan dit heb je de aankomende feestdagen eigenlijk niet nodig. Het is maar goed dat er nog een tijdje zit tussen het moment dat de kinderen naar school gaan en de feestdagen, dan heb ik nog even om te oefenen en dat ga ik dan ook zeker doen. Het zal geen verrassing zijn dat dit palette te koop is bij zowel de website van NYX Professional Make Up als Douglas.

22292146_1574154445938643_1715359553_o.jpg

Deze prachtige en handige paletten zijn naar mijn mening een echte aanrader als cadeau voor de feestdagen of verjaardagen, zowel voor jezelf als voor cadeau voor familie of vriendinnen. Met deze make-up scoor je gegarandeerd punten bij de ontvanger. Kijk voor meer leuke make-up gauw op de website van NYX Professional Make Up. En om helemaal niets te missen van tips of nieuwe producten raad ik je aan om ze te volgen via Facebook.

NYX_cosmetics_logo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s