Tip van de week: Bronzer laten vallen..

Chantal~ Ongeveer 3 weken geleden deed ik een online bestelling bij de Kruidvat. Tijdens mijn zwangerschap die niet zo super verloopt ben ik een beetje genoodzaakt om regelmatig wat boodschappen thuis te laten bezorgen. Ik vind het namelijk vervelend om steeds mijn moeder of mijn zus te moeten vragen. Mijn vriend kan ik er voor sommige dingen ook niet echt makkelijk op uit sturen omdat hij dan simpelweg de verkeerde dingen mee brengt. Ook nu had ik weer lekker een volle doos thuis laten bezorgen. Als verrassing kreeg ik er van de Kruidvat het Glamour beautyboek bij. Wat een verwennerij. Precies wat ik op dat moment even nodig had. In het Glamour beautyboek staan heel veel leuke en makkelijke beautytips en hiervan wil ik er de komende weken een aantal met jullie delen. Dus houd de tip van de week de komende weken goed in de gaten..

Tip van de week: Bronzer kapot laten vallen?

Iedereen overkomt het wel eens. Je laat een doosje bronzer vallen. En vaak is dat niet wanneer hij bijna leeg is, maar mij gebeurt het juist net op het moment dat hij nog helemaal nieuw is. Balen, balen en nog eens balen! Weer een nieuw doosje zo de prullenbak in. Dat is nu verleden tijd. Je kunt het poeder namelijk vermalen in een boterhamzakje. Voeg daarbij een beetje water en een beetje alcohol toe. Meng het goed door elkaar en giet het mengsel weer terug in het doosje. Dan even gladstrijken en een paar uur laten drogen. Daarna is je bronzer weer zo goed als nieuw. Ze geven er nog als tip bij dat hoe hoger het percentage van de alcohol is, hoe sneller het poeder uithardt. Het liefste alcohol tussen de zeventig en negentig procent. De volgende keer dat ik mijn bronzer weer laat vallen ga ik dit zeker proberen..

Heb jij nog een andere tip om je kapotte bronzer toch nog te kunnen gebruiken?! Deel hem dan in de reacties.

23825825_1715624831843204_957181324_o.jpg

Advertentie

2 thoughts on “Tip van de week: Bronzer laten vallen..

  1. Wat een goede tip! Dat wist ik niet! Het is mij niet eerder gebeurd maar wat niet is kan nog komen! 😅Zeker mrt die grijpgrage handjes van mijn zoontje! Ik heb meestal een bronzen met verschillende kleuren erin. Dat gaat dan lastig denk ik dat mengen? Ik ben benieuwd wat je hiermee kan dan.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s