Winactie- Tess kan het zelluf met Dermo Care- Nijntje

Chantal~ Ons meisje Tess vindt het helemaal geweldig om in bad te gaan. Zodra ze hoort dat ze in bad mag begint ze al te lachen en zit ze er al bijna in. Ze schatert het uit en spettert het water gezellig in het rond. Het enige dat ze iets minder leuk vindt is het wassen van de haartjes, daar kan ze namelijk toch wat minder van genieten.
Iets anders waar Tess helemaal vrolijk van wordt is Nijntje. Het lief klein konijntje is een van de figuurtjes waardoor ze al meteen een grote lach op haar gezicht tovert. Hoe fijn is het dus dat wij deze vrolijke Nijntje badlijn van Dermo Care uit mogen testen? Dat is twee vliegen in een klap: bad en Nijntje dus dat moet iets leuks opleveren.

DERMO CARE- NIJNTJE

We ontvangen een shampoo en een bad&wasgel in een vrolijke blauwe variant, die overigens ook in het roze verkrijgbaar is. Zo kun je zelf kiezen welke kleur je het leukst vindt voor bij je thuis. Zodra ik de flacons open maak komt me een heerlijk frisse geur tegemoet die niet te overheersend is. Ook Tess wil even ruiken en ik heb het idee dat ze het net als ik wel lekker vindt ruiken. We vullen het bad een beetje met de wasgel en het geeft wederom een heerlijke geur zonder dat er een overdreven schuimlaag ontstaat in het bad. De bad&wasgel is zuinig in gebruik en zorgt er niet voor dat de huid vet aanvoelt maar juist lekker zacht. Ondertussen zit ons meisje gezellig met haar speeltjes te spelen terwijl ik op m’n gemak erbij zit om te kijken wat het product doet.

Om de rest van de review te lezen en voor de winactie verwijs ik je door naar de website van Thuisleven.com.

23847775_850595511781044_1905571631_o.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s