Stuur jij een kerstkaartje naar eenzame ouderen?

Linda~ In Nederland zijn er meer dan 4,1 miljoen 55-plussers, maar wist je dat daarvan ruim 1 miljoen mensen zich eenzaam voelen? Van de ruim 2,9 miljoen 65-plussers voelen ruim 900.000 mensen zich eenzaam. En dat is een groot aantal, vooral zo met de feestdagen voor de deur. Eigenlijk kunnen wij daar allemaal samen iets aan veranderen door een klein gebaar. Een gebaar dat binnen een paar seconden gedaan is maar wat voor de ouderen een groot verschil maakt.

Door het hele land worden acties georganiseerd om ouderen zich minder eenzaam te laten voelen, zo ook Savant Zorg uit Helmond. Ook zij willen naar aanleiding van de landelijke actie “kaartje voor onze ouderen” een bijdrage leveren voor de ouderen op de locaties van Savant Zorg, maar ook de bewoners in de wijk waar zij zorg leveren.

Ik wil hiermee iedereen graag oproepen om mee te doen en een kerstkaartje te sturen naar eenzame ouderen. Lijkt dit je wat kijk dan op de foto hieronder of de link hierboven wat jij kan doen om eenzame ouderen een extra leuke kerst te bezorgen.

24991131_507014853019247_176510308674021923_n.jpg

Alvast heel erg bedankt namens Savant Zorg en de ouderen die we gaan verblijden.

Advertentie

2 thoughts on “Stuur jij een kerstkaartje naar eenzame ouderen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s