Een magische Kerstochtend (winactie gesloten)

Linda~ Helaas zijn de Kerstdagen alweer voorbij maar de Kerstboom staat hier gelukkig nog een paar dagen zodat ik nog even kan nagenieten van deze gezellige periode. de Kerst maakt me helemaal warm vanbinnen en het geeft me zelfs een magisch gevoel. Al die lampjes overal en het lijkt soms zelfs of sommige mensen wat meer van elkaar kunnen hebben. Of dat het kerstgevoel is of niet maakt me niet uit maar het wordt er in geval een stuk gezelliger van

Dit jaar was onze kerst sowieso al een stuk anders dan anders aangezien onze tweeling voor het eerst naar school mochten sinds begin december en er nu nog meer mooie zelfgemaakte creaties van ze in huis hangen dan anders. Dit ook dankzij de gezellige kerstmarkt die we bezochten en waarbij je de mooie creaties van je kinderen kon kopen waarbij de opbrengst ten goede kwam van het nieuwe schoolplein die ze volgend jaar hopen te kunnen openen.

Ons huis was volledig versierd voor een gezellige en ware kerstsfeer. We hadden het huis versierd met mooie verlichting en een boom vol bijzondere versiering, van bloemen tot uiltjes en pauwen. Maar dat was niet datgene wat zorgde voor de ware magie rondom kerst. Nee, het was zelfs nog veel mooier dan we hadden kunnen dromen. Wat is er namelijk nog meer bijzonder dan voetstappen van de kerstman in huis als bewijs dat hij echt bestaat? Voetstappen van de kerstman EN zijn rendier om de kerstboom! Die ondeugende kerstman en zijn rendier hadden hun voeten helemaal niet geveegd op mama’s buitenmat en nu stonden er allemaal bijzondere sneeuw voet- en pootafdrukken op de vloer. En die onhandige Rudolf was zijn belletje verloren en die was tussen de cadeaus op de grond gevallen. Wel had de kerstman ook nog twee kleine cadeausokken voor Lucas en Eva achtergelaten. Het moment dat de kinderen het hele tafereel zagen was echt onbetaalbaar: hun ogen gingen wijd open en ze waren ineens klaarwakker en dolgelukkig. Het waren niet de cadeaus die hun ogen deed glinsteren maar de voetstappen van de Kerstman en Rudolf die extra magie aan de kerstochtend gaven.

Dankzij Lovies kon ik onze kinderen verrassen met deze bijzondere voetafdrukken dankzij een hele leuke kerst-set. Deze set bestaat uit een voetafdruk van de Kerstman van ongeveer 15 cm en een pootafdruk van zijn rendier Rudolf. Wil je volgend jaar jouw kind ook verrassen met zo’n bijzondere voetafdrukken dan kun je bij Lovies zo’n Voetprint Kerstman en Rudolf set bestellen voor maar 4 Euro. Om het geheel helemaal speciaal te maken kun je voor maar 1 Euro het belletje van Rudolf bestellen.

Lovies heeft naast deze set nog een bijzondere set in hun assortiment, namelijk die van de tandenfee. Er zijn namelijk genoeg kinderen die in dit lieve feetje geloven en hoe geweldig is het dan om wat extra magie toe te voegen aan de droom en fantasie van je kind? Deze leuke set en allerlei lieve accessoires daarvoor kun je bestellen via de website van Lovies.

De winactie dankzij Lovies

Nu komt het leukste van dit blogartikel waar jullie op hebben gewacht: Ik mag van Lovies een van jullie blij maken met de allerlaatste “Voetprint Kerstman en Rudolf”-set, hoe lief is dat? Wat mag je doen om kans te maken op deze magische set, en ik zeg expres mag want je mag niemand meer verplicht stellen om een facebookpagina of bericht te liken en delen aangezien daar tegenwoordig strenge regels aan zijn verbonden. Dus, wat mag je doen om kans te maken op deze leuke set?

 • Je mag de Facebookpagina van Lifestyle Mommy’s liken, dat zou heel lief zijn
 • Je mag het winactiebericht liken en delen
 • Je mag mensen taggen en uitnodigen
 • Je mag de Facebookpagina van Lovies liken, dat zou ook heel lief zijn aangezien zij deze mooie prijs ter beschikking stellen

Deze winactie loopt van dinsdag 2 januari tot en met dinsdag 9 januari 0.00. In de dagen daarna probeer ik een winnaar te loten die ik bekend maak via onze Facebookpagina.

logo_large

Advertentie

21 thoughts on “Een magische Kerstochtend (winactie gesloten)

 1. Heerlijk is kerst he. Vind het ook een speciale periode en geniet er ook enorm van. Geweldige winactie zag er erg leuk uit bij jou en maak er dan ook heel graag kans op.

  Geliked door 1 persoon

 2. Nog de beste wensen voor 2018 Erg jammer dat de feestdagen er weer opzitten, gaat veel te snel. De Voetprint Kerstman en Rudolf”-set lijkt me erg leuk, doe daarom graag mee.

  Geliked door 1 persoon

 3. Pingback: Lees mee 57 | Mijn favoriete blogs van afgelopen week - Lotus Writings

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s