Sportief met Zeeman (shoplog)

Linda~ Een van mijn goede voornemens van dit jaar was om meer te oefenen met wandelen en daar hoort nu eenmaal sportkleding bij aangezien dat toch het prettigst zit. Omdat ik nog helemaal niet weet hoe dat meer bewegen zich uit met betrekking op mijn gezondheid besluit ik om nog geen dure sportkleding aan te schaffen. Maarja wat ga ik dan doen, want sportkleding kost nu eenmaal wel het een en ander denk ik dan nog.  Het zou zonde zijn van het geld om dure sportkleding aan te schaffen terwijl mijn lichaam misschien niet eens kan wennen aan meer beweging.

En dan ineens verschijnt de folder van Zeeman in mijn email en die blader ik zoals altijd netjes door want je weet maar nooit. Ze hebben vaak zo’n leuke hebbedingen of kleding voor een laag bedrag dat het de moeite loont om even door te kijken. En ja hoor! Het schijnt een folder vol handige en leuke sportkleding te zijn, joepie! Ik blader de folder door en zie van allerlei kledingstukken die ik graag zou willen hebben. Dus op naar de Zeeman deze week. Eenmaal in de winkel kom ik oen tekort, het liefst zou ik meteen het halve rek in mijn mandje willen doen want het ziet er zo stijlvol en kleurrijk uit dat ik bijna de energie krijg om een marathon te gaan lopen. Niets is minder waar want het einde van de straat is op sommige dagen al een hele kunt, maar dat terzijde.

Ik kijk op m’n gemak tussen de rekken, voel aan wat stofjes en besluit toch al wat items te kopen en thuis op mijn gemak te passen om te zien of het wat is. Eenmaal thuis probeer ik alles stuk voor stuk en per pas-sessie word ik enthousiaster. Alles zit werkelijk als gegoten en het mooie ervan is dat het stofje niet te dik is. Mijn lichaam raakt warmte heel moeilijk kwijt zodra het oververhit raakt, dus de stof is werkelijk perfect. Aan het einde blijkt dat ik alles kan houden en dat ik de juiste maten heb gekozen, du ik kan de komende tijd vooruit dankzij Zeeman, en dat voor een leuke prijs. Wat heb ik nou gescoord? Ik heb het voor je op een rijtje gezet:

  • Dames sportlegging (lang): €6,99
  • Dames sportlegging (kort) 2x: €5,99 (deze had ik overigens een paar maanden geleden al gescoord maar ik kon het niet laten ze nog te laten zien, ze hebben nu andere varianten)
  • Dames sport BH 2x: €5,99
  • Sportbidon: €2,99 (ook deze had ik al, maar daarvoor geldt hetzelfde, ze hebben nu andere varianten)
  • Naadloze top: €2,99 (2+1 gratis)
  • Naadloze boxer: €2,99 (2+1 gratis)

Dit was overigens mijn eerste shoplog dus mocht je nog tips voor me hebben dan hoor ik dat graag.

26696306_873602976146964_468018344_n.jpg

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s