Carnavalsversiering, alaaf!

Linda~ volgende week breekt hier in het Zuiden weer het grote feest los… Carnaval. Voor de rest van het land lijkt het soms wel of heel het Zuiden losgeslagen is en maar wat doet. Tja het is nu eenmaal een heel gezellig feest en daar bereiden we ons dan ook zeker zeer gezellig op voor. Zoal je van ons gewend bent houden we van versieringen, decoraties en knutselen. Vandaar dat we dat dan ook heel graag combineren tot een leuk project. We kunnen (gelukkig) niet alles in een blog proppen dus spreiden we het de komende tijd gezellig uit en zul je af en toe wat Carnavalsknutsels of decoratie voorbij zien komen.

Onze tweeling vindt het net als ik erg gezellig als heel het huis compleet versierd is in de stijl van Carnaval. Het is vrolijk van kleur en mensen die voorbij komen lopen kijken altijd even naar ons raam, je kan er ook moeilijk omheen kijken 😉 Van onze oom en tante mogen we gelukkig elk jaar verschillende Carnavalsplaten lenen die de basis vormen van onze raamversiering. Voor elk raam hang ik zo’n plaat en ik kijk daarbij even naar de grootte van de ramen en de posters, te groot is namelijk ook niet mooi en we willen no wel een beetje naar buiten kunnen kijken.

Vervolgens maken we van allerlei soorten en kleuren restpapier verschillende maten cirkels. Die zien we dan maar een beetje als hele grote confetti en dat vindt de tweeling zelf het leukste om naar te kijken omdat deze du allerlei kleuren en maten hebben. Onder het mom ‘weggooien is zonde’ bewaren wij dus veel afvalpapier zodat we er vaak nog iets leuks mee gaan maken, in dit geval dus confetti. Aangezien ik een snijmachine heb kan ik al deze cirkels heel makkelijk uitdraaien en dat deel is dus redelijk snel gedaan afhankelijk van hoeveel confetti je wilt maken. De cirkels plak ik zelf met plakband op de raam maar je kunt het natuurlijk ook op andere manieren vastmaken, dat is geheel persoonlijk. De plakband was je er op zich naderhand best makkelijk vanaf dus dat is gelukkig geen probleem. Hieronder zie je onze leuke versiering van vorig jaar, je kunt er niet vroeg genoeg bij zijn 😉

Versier jij je huis voor Carnaval?

Advertentie

One thought on “Carnavalsversiering, alaaf!

  1. Pingback: Recensie “Luuk en Lotje. Het is carnaval!” | Lifestyle Mommy's

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s