Van biggetjes knuffelen tot Ibiza markt

Linda~ De laatste maanden verschijnt er niet gauw een blogartikel op woensdag maar deze had toch echt even een prioriteit. De komende tijd zijn er namelijk hele leuke dingen te doen en ik heb een aantal bijzondere evenementen voor jullie verzameld die zeker de moeite waard zijn. Eerlijk gezegd weet ik niet welke ik zelf het leukste vind dus we zullen het gaan zien.

Biggen knuffelen en zwemmen in een maïszwembad

Aankomende zondag is het geluksdag in gemeente Roerdalen in Limburg en daar helpt Varkenshouderij Kuijsten-de Rond in Montfort graag een handje bij. Zij zijn vanaf die dag namelijk de “Roze Geluksplek” en als je hoort wat zij allemaal voor je organiseren denk jij daar vast hetzelfde over. Heb jij altijd al willen knuffelen met biggetjes of willen zwemmen in een heus maïszwembad? Dan raad ik je aan om die dag zeker te gaan genieten in het Limburgse Montfort. Wat hebben zij voor jou geregeld aanstaande zondag?

  • Knuffelen met biggen, en er is een professionele fotograaf aanwezig om dat geluksmoment vast te leggen
  • Zwemmen in een maïszwembad zodat je dat van je bucket list af kunt strepen 😉
  • Bekijk de bedrijfsfilm en kom alles te weten over het moderne familiebedrijf
  • Er is een springkussen zodat de kinderen zich helemaal uit kunnen leven

(Fotograaf: Twan Wiermans)

In verband met de hygiëne is een bezoek aan de stal helaas niet mogelijk.

Adres: Heinsbergerweg 8 Montfort

Lammetjes knuffelen

Als je dan toch in de buurt van Montfort bent kun je bij Kasteel Aerwinkel in Posterholt stoppen, daar kun je heerlijk knuffelen met lammetjes. Hier maak je kennis met schaapsherder Bennie want hij trekt over een maand namelijk alweer de natuur in. De toegang is gratis en het Kasteel is geopend van 10.00 tot 16.00

Adres: Kasteel Aerwinkel, Aerwinkelallee 1, Posterholt

Om de rest van het programma rondom ‘Geluksdag Roerdalen’ te zien verwijs ik je door naar de website van Geluksdag Roerdalen.

Koeiendans

Vorig jaar maakte ik voor het eerst live het fenomeen “Koeiendans” mee in Maarheeze bij Melktap Maarheeze. Hoe dat er aan toe ging kun je lezen in ons blogartikel daarover: Kijk in de stal 2 april 2017. Uiteindelijk was iedereen van ons gezin zo enthousiast dat we besloten om dit jaar weer terug te gaan naar Maarheeze. En dit keer vindt de Koeiendans plaats op zondag 8 april en het belooft weer een zeer geslaagde middag te worden voor het hele gezin. De Koeiendans is iets wat iedereen minimaal een keer gezien hoort te hebben omdat het werkelijk niet te beschrijven is hoe bijzonder het is.

28279530_1599944310053673_3835211553513579334_n

Kom in de kas

Op zondag 8 april is er echter nog een evenement, namelijk ‘Kom in de kas’ in Someren. Deze dag houden 5 bedrijven uit Someren een open dag en zij zijn die dag tussen 11.00 en 16.00 te bezoeken. Het gaat om de volgende bedrijven:

  • Fam. Wijnen Vaarselstraat, zorgtuinderij
  • Fam. Joosten Ploegstraat 50, paprikakwekerij
  • Beerepoot Groeneweg 7, champignonkwekerij
  • Fam. Nagel Hugterweg 13, boomkwekerij
  • Fam. Knoops Beliënberkdijk 21, kwekerij van decoratietakken

Om de dag nog leuker te maken is er een kleurwedstrijd waar kinderen van de basisschool aan mee kunnen doen. Als extra is er nog een prijsvraag waarbij er op ieder van de deelnemende bedrijven een vraag ligt.

(Bron: Siris.nl)

Ibiza Markt

Alsof de keuze al niet moeilijk genoeg is vindt er op zondag 8 april voor het derde jaar op een rij een gezellige Ibiza Markt plaats bij de Cacaofabriek in Helmond. Het is een kleinere variant van de zomerse editie die op 1 juli plaats zal vinden, die dag zal er volop muziek zijn en je vindt er een exclusief aanbod van Boho en Hippie lifestyle producten. Uiteraard zal er die dag voldoende heerlijks te eten en drinken zijn om de dag compleet te maken. De markt vindt plaats tussen 12.00 en 18.00 bij de Cacaofabriek, Cacaokade 1 in Helmond. Kijk voor meer informatie op de website van HIP & HAPPY events om te zien of er een Ibiza Markt bij jou in de buurt plaats zal vinden.

ibizamarkt-on-tour.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s