Handige tips voor een geslaagde babyshower dankzij Illustrations by Renée (winactie gesloten)

Linda~ Wanneer je voor een zus, vriendin of collega een babyshower gaat organiseren wil je natuurlijk dat alles tot in de puntjes verzorgd is en dat de zwangere een leuke tijd heeft. Nu is het soms lastig om leuke activiteiten te verzinnen die je op zo’n babyshower kunt doen. Vaak kom je uit bij een bellypaint wat heel leuk is om te doen maar wat helaas niet iedere zwangere vrouw even leuk vindt om te laten doen. Dat is dan ook niet altijd even makkelijk om in te schatten dus als je zoiets van plan bent, probeer het vantevoren even te peilen zodat ze zich zeker prettig zal voelen daarbij. Het zou immers zonde zijn als je een (dure) bellypaint regelt en degene vindt het eigenlijk niet echt prettig of wil het zelfs helemaal niet.

Via Facebook kwam ik uit bij de leuke website van Illustrations by Renée. Het mooie hiervan is dat handletteren helemaal de trend van nu is en dat het juist extra leuk is om in die stijl ook de babyshower te organiseren. Via de website deelt Renée allerlei leuke tips en ideeën voor een originele babyshower. Zo kun je een leuke Baby Bingo spelen of het leuke Alfabet Spel waarbij je allemaal echt even goed moet nadenken. Voor sommigen is het spel wat makkelijker dan voor een ander, wie weet het snelst alle antwoorden? Het lieve is dat Renée voor jou deze printables klaar heeft staan die je gratis mag downloaden vanaf de website.

19756777_103968720247339_3749087397429274362_n.jpg

Voor het downloaden van deze gratis spelletjes klik je op deze link

De versiering kun je zo gek niet bedenken en het is dan ook leuk als je een beetje creatief bent om de versiering zelf te gaan maken. Om een beetje een idee te krijgen van wat er allemaal mogelijk is kun je het beste even op Pinterest kijken. Je kunt al heel veel ideeën voor de versiering kwijt in de tafeldecoratie. Zo kun je leuke (plastic) champagneglazen vullen met muisjes is in de juiste kleuren van het geslacht van de baby. Dit hebben wij 2 jaar geleden ook gedaan bij de babyshower van mijn zus Chantal. En mocht je het geslacht van de baby nog niet weten kun je er nog altijd voor kiezen om dit in beide kleuren te doen, dat staat nog eens extra vrolijk ook. Daarnaast is het altijd leuk om een persoonlijke vlagenlijn te maken. Dit kan zowel van rompertjes die je allemaal versiert of een vlaggenlijn in een thema die je samen bedenkt. Mocht je jezelf niet creatief genoeg vinden helpt Renée je een handje want ook voor dat probleem heeft ze een oplossing. Ze heeft namelijk een printable van een te leuke vlaggenlijn voor je en die kun je wederom vinden op haar website.

Om de babyshower helemaal perfect af te sluiten is het natuurlijk leuk als degene voor wie het georganiseerd is later nog eens herinnerd kan worden aan deze leuke dag. En wat is er dan mooier om dat geheel in stijl te doen met dit leuke Babyshower Gastenboek. In dit leuke gastenboek kan iedereen die op de babyshower was haar voorspelling doen van het uiterlijk van de baby en leuke wensen achterlaten voor de baby en moeder. Uiteraard is er in het boek nog ruimte om eventuele foto’s van deze geslaagde dag in te plakken. Dit mooie gastenboek kost 19,95 en kun je hier bestellen.

 

Winactie

Tot slot stelt Renée een exemplaar beschikbaar die we aan een van onze volgers weg mogen geven. Hoe lief is dat? Wat mag je doen om kans te maken op dit leuke boek?

De winactie loopt tot en met 16 april 0.00, daarna zal de winnaar zo spoedig mogelijk bekend gemaakt worden. De winnaar heeft dan 48 uur de tijd om contact op te nemen met Renée.

* Voor het schrijven van dit artikel hebben we een recensie-exemplaar ontvangen *

Advertentie

10 thoughts on “Handige tips voor een geslaagde babyshower dankzij Illustrations by Renée (winactie gesloten)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s