Veiligheid voorop met de polsbandjes van Ring-Rings.com (winactie gesloten)

Linda~ Nu het weer eindelijk wat beter wordt trekken we er met z’n allen op uit. We gaan dagjes weg, de vakantietijd breekt weer aan en ook met school trekken de kinderen er op uit. Ook ik moet er aan geloven aangezien onze kinderen afgelopen december naar school mochten. Wat mij altijd een zeker gevoel geeft is dat wanneer een van de twee kinderen er tussenuit piept ik bereikbaar ben dat mensen contact met me op kunnen nemen. En dat is waar Ring-Rings.com mij een vertrouwd gevoel geeft wat ook weer prettig is naar de kinderen toe.

Ring-Rings.com heeft namelijk een ruim assortiment siliconen polsbandjes in verschillende maten en kleuren voor kinderen. Binnen een mum van tijd heb je de juiste polsbandjes van jouw keuze besteld. De website is erg gebruiksvriendelijk en alles spreekt voor zich. Voor onze tweeling bestel ik drie van deze polsbandjes in maat S. We hadden al maat XS aangezien ik eerder al bij Ring-Rings.com besteld had en zo tevreden was over de service. Binnen een korte tijd had ik toen de gewenste bandjes binnen zodat we snel met een gerust gevoel op pad konden. Inmiddels is onze tweeling 4 jaar en kunnen we door nar de volgende maat, namelijk maat S.

 • Maat XS is geschikt voor kinderen van 2 tot 5 jaar en in deze maat heb je keuze uit 10 verschillende vrolijke kleuren (de omtrek is 14 cm)
 • Maat S is geschikt voor kinderen van 4 tot 9 jaar en in deze maat heb je keuze uit 11 verschillende vrolijke kleuren. (de omtrek is 15,5 cm)

Zodra je de maat en kleur van je keuze aangeeft kun je beginnen met het invoeren van de tekst die je wil. Voor de naam kun je maximaal 10 karakters invoeren en voor het telefoonnummer zijn dat er maximaal 15. Hoe hebben wij dat aangepakt? Omdat je tegenwoordig helaas veel gekke mensen hebt en vanwege privé-omstandigheden hebben wij besloten dat we geen namen op de bandjes willen. Dat i ieder z’n keuze maar wij kiezen er dus bewust voor om dat niet te doen. Vandaar besluiten wij dat we er de tekst “Call mama” op laten zetten. Een taal die eigenlijk wel door iedereen te begrijpen is, waar je je ook mag bevinden op dat moment. En omdat we de bandjes ook willen gebruiken als we een keer in het buitenland zijn besluiten we er maar meteen ons +316…….. nummer op te zetten zodat het bandje ook nut heeft als we dus niet in Nederland zijn. het zijn maar een paar tips, maar het kan wel net een verschil maken als je op vakantie bent. Omdat wij dus algemeen “Call mama” erop laten zetten hebben we voor allebei de kinderen een bandje en we hebben nog eentje extra besteld als reserve aangezien je vanaf drie bandjes geen verzendkosten betaalt. Meet altijd voor je een bestelling plaatst voor de zekerheid de pols van je kindje op zodat je zeker weet dat het de goede maat is.

Wat zijn voor ons de voordelen van de bandjes van Ring-Rings.com:

 • Doordat het siliconen bandjes zijn snijden ze niet in de pols en zijn ze er comfortabel
 • De levertijd van de bandjes is erg kort, namelijk maar 5 tot 7 werkdagen
 • De bandjes blijven zelfs na veelvuldig gebruik mooi van kleur
 • Doordat het siliconen is kan er mee gezwommen worden zodat het zelfs naar het zwembad of het strand een veilig idee is
 • Vanaf 3 bandjes betaal je geen verzendkosten waardoor het helemaal ideaal is om er meerderen te bestellen
 • Wist je dat je ze ook kunt gebruiken om een allergie van je kind snel op te laten vallen? (zie foto hieronder)

11885720_1174859865874018_3632960763850049181_o

Neem dus vooral eens een kijkje op de website van Ring-Rings.com om te zien wat zij voor jou kunnen betekenen om je een veilig gevoel te geven.

De winactie

En dan komen we nu bij het deel waar de meesten van jullie vast al naar uitgekeken hebben. Ring-Rings.com is zo lief geweest om enkele bandjes beschikbaar te stellen voor volgers van ons blog. Hoe lief is dat dan? Dit keer gaat het alleen net even iets anders dan anders. Het is namelijk een winactie die deels via Instagram loopt.

Wat kun je precies winnen? Wij mogen twee volgers blij maken met een set van drie polsbandjes naar keuze.

Wat MAG je doen om kan te maken? (We mogen niets verplichten maar we vinden het wel erg lief)

Nogmaals, we kunnen niets verplichten maar het zou erg lief zijn. De winactie loopt tot maandag 14 mei 0.00 en daarna zal de winnaar zo snel mogelijk bekend gemaakt worden via onze Instagram dus het is misschien handig als je die volgt 😉

De winnaar heeft dan 48 uur de tijd om contact op te nemen met Ring-Rings.com

Zouden deze bandjes iets voor jou kleine avonturier zijn?

16507842_1632047546821912_2498961961123659621_n

(Foto’s: Facebookpagina van Ring-Rings.com)

* Voor het schrijven van dit artikel hebben we een review-exemplaar ontvangen *

9 thoughts on “Veiligheid voorop met de polsbandjes van Ring-Rings.com (winactie gesloten)

 1. Super slim om de bandjes te gebruiken bij een allergie!! Het zou ideaal zijn voor onze dochters met koemelkallergie. Dan hebben de leerkrachten op school nog een extra geheugensteuntje en gaat het vast nog minder mis.

  Geliked door 1 persoon

 2. Helemaal super! 😉 Ik heb destijds toen zelf de bandjes laten maken ivm epilepsie, zo kon ik veilg op pad! 😉 Ik doe graag mee voor de kids, ben er dan maar 2 nodig hahaha! Misschien kunnen jullie dan iemand anders blij maken met het andere bandje! 😉 Ideaal voor een dagje uit!!
  Groetje Ilsiee

  Geliked door 1 persoon

 3. Oh dat lijkt mij handig, zeker nu onze tweeling van 8 inmiddels zelf de buurt hier gaat verkennen.
  Toch wel fijn dat als ze vallen iemand mij kan bellen.

  Geliked door 1 persoon

 4. Ik heb hier een hele ondernemende tante, zo’n bandje lijkt me wel prettig idee. Uiteraard krijgt mijn zoonje er dan ook een want die gaat steeds vaker alleen of met vriendjes in de buurt op pad.

  Geliked door 1 persoon

 5. Pingback: Handige tips om je voor te bereiden op een schoolreisje van je kind | Lifestyle Mommy's

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s