Een spannend verjaardagsthema voor Tess

Linda~ 19 mei is het zo ver, ons nichtje Tess wordt alweer 2 jaar en dus al een grote meid vindt ze zelf. Tja Tess kan immers al bijna alles zelf vindt ze en dat is op zich een goede eigenschap. Maar daarnaast is ze duidelijk familie want ook deze meid is dol op feestjes, net als de rest van de familie. Aangezien ze een paar maanden geleden grote zus is geworden besluit ik om mijn zus dus een handje te helpen met de voorbereidingen van de verjaardag. Zij heeft momenteel haar handen vol en ik heb het inmiddels wat rustiger aangezien de tweeling alweer een tijd naar school gaat. Voor de eerste verjaardag van Tess hebben we vorig jaar gebruik gemaakt van zowel nieuwe versiering als van versiering die nog over was van een van de verjaardagen van de tweeling. Toch is het  heel erg leuk om ook voor Tess te kiezen voor een nieuw thema in plaats van wat er over is van haar neef en nicht. Overigens hoor je haar niet klagen want zo’n feestje is altijd leuk, welke versiering er ook hangt en staat.

Nu was het zo dat ik eind vorig jaar een wel heel leuk pakket heb gewonnen voor een verjaardagsfeest. Aangezien Tess de eerste is die jarig is mag zij zich als geluksvogel zien. Via een winactie op de Facebookpagina van JollyJoy won ik namelijk een super groot en gaaf pakket met als thema Safari. Dit pakket bevat alles wat je nodig hebt om een feest te geven voor 8 tot 10 kleine gasten want de Premium Set Safari bevat namelijk het volgende:

 • Kartonnen borden
 • Kartonnen bekers
 • Servetten
 • Tafeldoek
 • Kinderkoffertjes (doosjes)
 • 10 tweekleurige ballonnen
 • Ballonstokjes
 • Decoratieve strook
 • Bijzondere kaars
 • Wraps en assortiment picks (toppers) voor cupcake
 • maskers

jollyjoy-premium-set-safari

Zodra ik het pakket thuis openmaakte werd ik razend enthousiast en belde meteen mijn zus op. Zij was op haar beurt al opgelucht omdat ze toch een flinke taak van haar to-do lijst af kon strepen: het organiseren van een kinderfeest na je bevalling met de vraag hoe je daar van opknapt. En daar zijn zussen dan weer voor om bij te springen wanneer het nodig is. Met dit superhandige pakket van JollyJoy hoef je qua versiering en traktaties weinig meer te doen behalve het zorgen voor de hapjes, de traktaties zelf en het drinken.

Naast dit super spannende maar toch ook schattige safari thema heeft JollyJoy natuurlijk nog veel meer leuke thema’s waaruit je kunt kiezen. Er zijn speciale thema’s voor baby’s, jongensmeisjes en tieners. Daarnaast kun je kiezen voor verschillende pakketten zodat je alles meteen geregeld hebt of je kunt er voor kiezen om losse artikelen te bestellen zodat je eventueel de ruimte hebt om zelf nog aan de slag te aan voor decoratie. Op deze manier zorgt JollyJoy ervoor dat een kinderfeest voor iedereen betaalbaar blijft zelfs als je op dat moment een drukke agenda hebt en geen tijd hebt om uitgebreid alle benodigdheden bij elkaar te zoeken. Om je nog wat extra inspiratie te geven kun je de blog op de pagina van JollyJoy lezen om te zien welke te gekke feestjes al georganiseerd zijn met behulp van de verschillende thema’s.

Lijkt het jou wat om ook zo’n geweldig themafeest te organiseren voor je kind, kijk dan vooral je ogen uit via de website van JollyJoy. Via de Facebookpagina van JollyJoy kun je ook inspiratie opdoen voor de leukste themafeesten.

* Voor het schrijven van dit artikel hebben we een review-exemplaar ontvangen *

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s