Middagmens – Het ochtendritueel van….. – Linda

Linda~ Voor de rubriek “Het ochtendritueel van…” van Fit Fun Fab gaf ik antwoorden op de vragen die ze me stelden over mijn ochtendritueel. Een deel van de antwoorden laat ik je hieronder lezen.

Vandaag heeft Linda haar ochtendritueel voor ons uitgewerkt. Linda is mama van een ondernemende tweeling en is helaas door haar ziekte 100% afgekeurd. Maar ze laat zich niet uit het veld slaan is en is samen met haar zus gaan bloggen. Ze is een echt middagmens en deelt graag haar ochtendritueel. Lees snel verder. 

Vertel eens wat over jezelf. Hoe heet je, hoe oud ben je en wat doe je voor werk?
middagmens
Mijn naam is Linda, ik ben 32 jaar en getrouwd met Bjorn. Samen zijn we ouders van een ondernemende tweeling, Lucas en Eva van 4 jaar. Ik werkte tot 2010 als verzorgende van dementerende ouderen en daarna ben ik helaas 100% afgekeurd door mijn MS en een cyste in mijn hoofd. Sinds 1 januari 2017 blog ik samen met mijn zus voor Lifestyle Mommy’s. Daarnaast heb ik veel hobby’s waar ik van kan genieten zoals kaarten maken, handlettering, werken in m’n bullet journal en leuke dingen doen met mijn gezin en vrienden.

Hoe laat sta jij op en wat is het eerste dat je dan doet?
Ik sta eerst om 6.00 op om mijn medicatie in te nemen en te ontbijten. Aangezien ik onze artikelen rond 6.00 inplan, heb ik tijdens mijn ontbijt even de tijd om deze te delen via verschillende social media. Vervolgens ga ik, afhankelijk van mijn energie nog eventjes liggen voor de kinderen en mijn man wakker worden.

Ben je een ochtendmens of een avondmens? Met andere woorden: kom je snel of langzaam op gang?
Dat is een hele grappige vraag want eigenlijk ben ik een beetje een midden op de dag mens, een middagmens dus. ’s Ochtends is mijn energielevel ondanks een goede nachtrust erg laag, maar aan het einde van de dag is mijn energie ook redelijk laag. Gelukkig kost bloggen me niet teveel energie, dat scheelt dan weer. Dus om kort antwoord te geven, ik ben een middagmens.

Douche je ’s ochtends of ’s avonds?
In principe douche ik in de ochtend, maar wel pas als de kinderen op school zijn zodat ik de tijd kan nemen. ’s Ochtends was ik me dus eerst even aangezien ik dat toch wel lekker fris vind na het slapen 😉

Voor de andere leuke vragen die ze me stelden en de antwoorden die ik daarop gaf kun je lezen in het volledige artikel op de website van Fit Fun Fab.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s