Meer complimenten dankzij deze sieraden (winactie gesloten)

Linda~ Dit jaar had ik voor mezelf hele leuke, maar ook haalbare goede voornemens opgesteld waaronder het meer dragen van kleur. In mijn kledingkast is het inmiddels al aardig gelukt aangezien ik daar inmiddels naast zwart en grijs ook de kleuren rood, groen, oker en zelfs roze heb verzameld. Nu hoor ik sommigen al bijna denken: ja verzamelen is wat anders dan aantrekken. Dan heb ik goed nieuws, ik heb inderdaad meer kleur aangetrokken en zelfs vaker dan een keer. Het was even wennen maar inmiddels word ik er zelf vrolijk van om deze kleding te dragen en dat merk ik dan ook weer bij anderen. Dit jaar heb ik al heel wat complimentjes gekregen met betrekking tot mijn kleding.

Nu is het zo dat ik nooit heel erg veel make-up droeg. Niet alleen omdat ik het mezelf niet mooi vond staan maar ook vanwege energiegebrek. Inmiddels heb ik het mezelf een beetje gewoon gemaakt om me iets vaker op te maken. Al is het maar door een leuke kleur lippenstift te dragen en wat mascara. Voor mezelf is het iets kleins, maar het lijkt of ik daardoor meer opval ofzo want ook daardoor kreeg ik meer complimentjes en heb ik regelmatig gehoord: “Dat staat leuk, dat zou je vaker moeten doen.” Dus ik probeer nu de kinderen op school zijn om weer wat meer aandacht aan mezelf te besteden.

En dan komen we bij de finishing touch al zeg ik het zelf. Persoonlijk vind ik elke outfit mooier tot z’n recht komen als je deze af maakt met een stel leuke sieraden. Om weer stil te staan bij mijn goede voornemen was het mijn plan om ook wat meer kleur aan te brengen aan mijn sieradencollectie. En toen kwam Kim om de hoek kijken! Kim is een leuke, vooral spontane meid uit het Brabantse Mierlo dus eigenlijk zelfs best dichtbij ons. Kim bood me aan om eens lekker voor mezelf te shoppen en dus keek ik eens rond bij haar sieraden die ik terug kon vinden in de fotoalbums op haar facebookpagina Kimsdiyprojects. Jeetje zeg, wat deed ze me aan 😉

Kim bleek zoveel leuke en verschillende sieraden te hebben gemaakt. Eerst koos ik voorzichtig een setje uit en nog een ketting maar dat was volgens Kim nog lang niet genoeg. Uiteindelijk heb ik gekozen voor een hele mooie blauwe set bestaande uit bolletjes oorbellen en een bolletjesketting. Deze waren mooi helder van kleur en passen lekker overal bij vooral als ik een spijkerbroek draag. Daarnaast zag ik hele mooie roze en groene kettingen waar ik steeds bij terug kwam. En toen zag ik hem, mijn favoriete ketting.. Het is dezelfde ketting als de groene alleen dan in prachtig flamingo-roze. Mijn man ging de sieraden ophalen aangezien mijn energie te laag was en wat bleek? Kim had er als verrassing nog een bijpassende ring bij gedaan in flamingo-roze en een sleutelhanger. Het was net kerst, zoveel leuks mocht ik uitpakken. Van gekkigheid wist ik niet welke sieraden ik als eerst wilde dragen dus de afgelopen tijd heb ik zeker veel kleur gedragen aangezien de sieraden van Kim daar perfect bij paste. En om het af te maken droeg ik dan weer netjes een vrolijke kleur make-up. Dit hele plaatje zorgde ervoor dat ik meer complimenten kreeg dan ooit, hoe leuk is dat?

Winactie

Maar dat is niet het leukste, want Kim is zo lief dat ik een van jullie blij mag maken met 10 euro shoptegoed om zelf ook eens wat moois voor jezelf te scoren. Lief he? Wat mag je doen om kans te maken op dat shoptegoed?

  • Like de Facebookpagina van Lifestyle Mommy’s
  • Like en deel het bericht van de winactie
  • Mensen taggen mag maar vergroot niet je winkans
  • Like de Facebookpagina van Kimsdiyprojects

De winactie loopt van dinsdag 5 juni tot en met maandag 11 juni 0.00 uur. De winnaar heeft 48 uur de tijd om contact op te nemen met Kim.

13533296_1795679430676068_3356153721955954577_n.png

Je kan Kim volgen via de volgende Social Media:

* Voor het schrijven van dit artikel hebben we een review-exemplaar ontvangen *

5 thoughts on “Meer complimenten dankzij deze sieraden (winactie gesloten)

  1. Pingback: Gastblogger Linda: Mijn voornemen om meer kleur te dragen - Sylvahna.nl

Plaats een reactie