Sweakers en zwemkleding voor ons nichtje (winactie gesloten)

Linda~ Vorig jaar schreef ik al een blog met winactie over de handige Sweakers die ik kreeg voor onze ondernemende tweeling die toen 3 jaar waren. Ik kreeg namelijk altijd de kriebels als Lucas en Eva rond het zwembad renden en was bang dat ze uit zouden glijden. Van Ockyz kreeg ik toen voor allebei een prachtig paar Sweakers cadeau om uit te proberen. Inmiddels zijn we een jaar verder en ze zijn allebei niet een keer uitgegleden in en rond het zwembad dus dat zegt zeker wat, vooral met onze twee stuntpiloten.

Er zullen vast mensen zijn die Sweakers nog niet kennen en dus ga ik het even opnieuw uitleggen. Sweakers zijn eigenlijk de meest ideale zwemsokken die er bestaan en die elk kind in z’n kast zou moeten hebben liggen. Nou ja ook niet want in de kast zullen ze hun werk niet doen dus lekker aantrekken zodra je de kans hebt want het voorkomt zoveel ongelukken. Deze zwemsokken hebben een anti-slip laag aan de onderkant waardoor kinderen niet uitglijden en daarnaast hebben ze altijd iets aan hun voeten als ze bij zwembaden naar het toilet gaan. Hygiëne vind ik persoonlijk altijd heel belangrijk, en ondanks dat het personeel de hele dag in de weer is om te poetsen heb je er helaas toch altijd een groot aantal viezerikken bij die het toilet vies achter laten. Je hebt dus ook niet meer extra werk om de kinderen slippers aan te trekken voor ze naar het toilet gaan zoals ik altijd had. Daarnaast hebben deze zwemsokken in tegenstelling tot zwemschoenen open tenen waardoor je kind een optimaal gevoel en dus ook balans kan vinden. En ook niet geheel onbelangrijk: Sweakers gaan vier schoenmaten mee dus indirect bespaar je ook nog eens waardoor ze lekker budgetvriendelijk zijn. Persoonlijk vind ik ze daardoor veel beter dan de zwemschoenen maar nogmaals, dat is iets persoonlijks. Zodra wij met ons gezin, vrienden of familie een zwemuitje plannen zijn de Sweakers dus een van de eerste dingen die na de vleugeltjes en de badkleding mee in de zwemtassen gaan.

Ondertussen is er binnen onze familie meer veranderd, ons nichtje Tess is inmiddels twee jaar geworden en net als haar neef en nicht een ondernemer. Niet voor niets dat mijn zus ook voor haar graag een stel Sweakers wilde. En laat daar nu net Ockyz weer om de hoek komen. Speciaal voor Tess haar verjaardag mag ze een paar sweakers uitzoeken en een setje badkleding naar keuze. Mijn zus heeft gekozen voor het volgende:

 • Bikini Liz roze in maat 104: Deze bikini is net als Tess super stoer en door het roze toch heel meisjesachtig. Alsof het voor haar gemaakt is zou je zeggen. Chantal koos speciaal voor maat 104 zodat Tess er lekker lang mee kan doen, helemaal nu ze toch nog even een zwemluier draagt.
 • Sweakers Character green maat 23-26: Chantal koos voor deze stoere groene zodat haar jongere broertje Sem deze straks ook zal kunnen dragen en het dus een neutrale kleur is voor beiden. En Tess is nu eenmaal ook dol op groen dus dat scheelt.

Inmiddels heeft Ockyz nieuwe interessante feiten die ik graag met jullie wil delen:

 • Er zijn in minder dan 2 jaar tijd al ruim 25.000 Sweaker® gebruikers wereldwijd
 • de Consumentenbond is positief over Sweakers®!! Lees hier het artikel.
 • Innosportlab De Tongelreep (de trainingslocatie van de Nederlandse Olympische zwemploeg); “Het dragen van Sweakers®, anti slip zwem sokken, tijdens het zwemmen heeft geen effect heeft op zwemsnelheid en techniek”.
 • TUV Rheinland; “Het grip niveau van Sweakers® voldoet aan de gesteld norm.”
 • ENVOZ (partner van Swimmings Teachers Association UK); “Met Sweakers® aan de voeten van kinderen zijn badmeesters en ouders een stuk relaxter langs het bad.”
 • Empirisch onderzoek toont aan dat door het gebruik van Sweakers® het aantal slippartijen rondom zwembaden afneemt.
 • Ockyz heeft bijna 55.000 fans op Facebook wereldwijd.
 • De droom en missie van Ockyz® is om de wereld voor kinderen veiliger en leuker te maken, ook buiten Europa.

Winactie

Dan zijn we nu aangekomen bij het deel van het artikel waarop de meesten van jullie waarschijnlijk gewacht hebben. Van Ockyz mochten we niet alleen Tess blij maken maar ook een van de lezers van ons blog. Is dat lief of is dat lief? Je kunt een paar Sweakers en een stuk zwemkleding winnen. Wat mag je doen om deze hele handige prijs te winnen?

De winactie loopt tot en met 18 juni 0.00, daarna zal de winnaar zo spoedig mogelijk bekend gemaakt worden. De winnaar heeft dan 48 uur de tijd om contact op te nemen met Ockyz.com.

Mocht je niet winnen dan heeft Ockyz twee leuke superdeals voor je.

Wil je niets meer missen of wil je meer weten, dan kun je Ockyz volgen via verschillende social media:

ockyz-logo-homepage

* Voor het schrijven van dit artikel hebben we een review-exemplaar ontvangen *

22 thoughts on “Sweakers en zwemkleding voor ons nichtje (winactie gesloten)

 1. Dit lijkt me ideaal voor onze dochter Noor. Niet meer uitglijden en heerlijk genieten van het zwemmen. Komt goed uit voor de vakantie. Wat een stoere maar lieve bikini.

  Geliked door 1 persoon

 2. Mijn zoontje is al een paar keer uitgegleden met zwemmen, we moeten toch maar eens aan de sweakers. Mooie kans om het eens uit te testen. En dan ook nog een leuke zwembroek erbij, helemaal top!

  Geliked door 1 persoon

 3. Pingback: Nog altijd fan van Sweakers (met winactie) | Lifestyle Mommy's

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s