Een goed alternatief voor een dagje spa

Linda~ Wat is het de afgelopen tijd toch warm geweest ze, en daarmee daalt mijn energielevel wel tien keer sneller dan anders. Daar is overigens niets aan gelogen, warmte kost me een vermogen dus ik zit mezelf die dagen helaas dan ook flink in de weg. Wat me dan heerlijk lijkt is om een dag naar een spa te gaan, maar daar hangt dan vaak ook wel een prijskaartje aan. Of het is een heel eind reizen en dat is dan weer iets anders wat me helaas veel energie kost. Je merkt wel dat het niet voor iedereen vanzelfsprekend is om een dagje naar de spa te gaan om jezelf te laten verwennen. Echter kwam er een tijd geleden een oproep van Koopjes Drogisterij met de vraag wie de Therme Shower Scrub Cleopatra’s Secret (200ml) voor ze wilde testen en reviewen. Ik bedacht me geen moment en schreef me meteen in om vervolgens te duimen. Een tijd later kreeg ik een verrassend mailtje met de informatie dat ik geselecteerd was. Uiteraard had ik geen rekening gehouden dat alles zo snel ging en was ik het weekend dat het bezorgd werd niet thuis. Gelukkig kon ik de maandag meteen gaan testen en daar was ik wel aan toe. Het was namelijk na het Vaderdagweekend dat toch een beetje hectisch geweest was dus ik kon wel wat ontspanning gebruiken.

Zodra ik het pakketje open maakte viel me meteen op dat de tube een hele luxe uitstraling had. Dat is al meteen een pluspunt want hierdoor voelt het nog meer als een verwennerij voor jezelf. Het tweede pluspunt is de geur want zodra ik de tube opende kwam me al meteen een heerlijk frisse geur tegemoet. Deze scrub heeft namelijk de heerlijke geur van honing, sinaasappel, perzik en bloemen. De combinatie zorgt samen dus voor een extra frisse geur waar je meteen goede zin en energie van krijgt. De scrub voelt lekker aan en is vooral niet te grof. Mijn huid wordt er totaal niet rood van maar voelt al vrij snel zacht aan. Wauw, dat is nog eens een extra pluspunt waar ik dan ook heel blij mee ben. Uiteindelijk valt me na twee weken gebruik op dat de conditie van mijn huid aanzienlijk verbeterd is. Waar mijn huid voorheen duidelijk droog oogde met bijbehorende velletjes ziet deze er nu verzorgd en gehydrateerd uit zonder de velletjes. De golden shimmer is heel subtiel waardoor het er zeer zeker niet uit ziet alsof je in een pot met glitter gevallen bent. Of alsof je zo’n glitter bodyroller hebt gebruikt die in mijn jeugd erg populair waren, ken jij ze nog?

Mijn uiteindelijke mening over deze body scrub is zeer positief omdat mijn huid er duidelijk van opknapt. na gebruik voel ik me echt even verwend alsof ik en dagje naar de spa ben geweest zonder dat ik er de deur voor uit hoef. Ook met de warme dagen knap ik in korte tijd weer een beetje op voor zover dat in mijn geval mogelijk is. Deze scrub is dan ook het ideale cadeau om je moeder, zus, vriendin of collega eens te verwennen. Wil je het wat uitgebreider maken, kijk dan eens op de website van Koopjes Drogisterij om te zien welke bijpassende producten ze nog meer hebben in de serie Cleopatra’s Secret.

Koopjes Drogisterij plaatst regelmatig oproepen op hun Facebookpagina voor het testen van producten. Lijkt je dit ook erg leuk om te doen, ga ze dan gauw volgen op Facebook.

35628540_966790993494828_5089637521088839680_n (1)

* Voor het schrijven van dit artikel hebben we een review-exemplaar ontvangen *

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s