Sfeervolle kleinigheidjes met betekenis

Linda~ Nu het inmiddels september en we deze zomer heel veel last hebben gehad van hittegolven en de daarbij horende warmte ben ik blij met dagen dat het iets koeler is en je ook al eerder op de avond buiten kan zitten in plaats van aan het einde. Normaal zitten we in de zomer altijd wel een paar avonden buiten en zetten we wat kaarsjes op tafel om nog een beetje te kunnen zien. Sinds afgelopen december hebben we kerstverlichting aan onze schutting hangen. Het is hele subtiele led-verlichting die in boogjes aan de schuttingpanelen en nog in een boog om de tuinspiegel met vlinders hangt. Vanaf het moment dat onze tweeling het zag keken ze met open mond en noemden ze het de sprookjestuin. We besloten om deze verlichting het hele jaar door te laten hangen maar dan wel met een tijdschakelaar in verband met energieverspilling. In de winter brandt het uiteraard langer maar in de zomer branden ze tussen 21.00 en 7.00 want overdag heb je weinig verlichting nodig in de tuin.

Helaas hebben we deze zomer dus weinig buiten gezeten op de manier zoals we dat anders doen maar dat mag de pret niet drukken. Een van mijn goede voornemens dit jaar was om eens wat vaker bij mijn beste vriendin lang te gaan, überhaupt al om eens wat vaker de deur dicht te trekken. Schermen weg en op naar de gezelligheid, echt contact met elkaar maken in plaats van via de technologie. Daarnaast hou ik er van om mensen te verrassen met kleine dingen, vooral mijn beste vriendin en zus. Beiden zijn namelijk net als ik dol op buiten zitten op een (iets koelere) zomeravond met een drankje en leuke kaarsjes. Ook zijn ze dol op verrassingen en dus had ik iets gevonden waar ze echt blij van zouden worden. Via de website van Laura Lilly kwam ik uit bij hele leuke wenskaarsjes. De doosjes alleen al zien er uit als een cadeautje op zich aangezien deze voorzien zijn van prachtige foto’s en quotes voor elke gelegenheid, en dat is dan pas de verpakking. De kaarsjes zelf verspreiden een heerlijke subtiele geur maar dat is nog niet alles. De kleinere kaarsjes branden 12 uur en de grotere 20 uur maar uiteindelijk zul je in het kaarsje een verzilverd bedeltje vinden als extra verrassing.

Het leuke is dat je deze kaarsjes kunt geven wanneer iemand jarig is of wanneer je blij bent met iemands vriendschap. Aan de andere kant zijn er ook prachtige exemplaren om anderen te laten weten dat je aan ze denkt, bijvoorbeeld in een moeilijke periode of gewoon omdat de situatie er om vraagt. Het is een klein gebaar maar kan een grootse uitwerking hebben. Dit zijn typische cadeaus waar je iedereen blij mee kunt maken vanwege het grote assortiment van deze sfeervolle kaarsjes. Het leuke is dat deze wenskaarsjes bij meer dan 500 winkels te koop zijn, waaronder veel filialen van Primera. Om een idee te krijgen kun je een kijkje nemen op de webshop, maar deze is tot nu toe vooral nog voor ondernemers. Om te zien of er in winkel in de buurt is de ze verkoopt raad ik je aan even te kijken in het overzicht.

40313569_341130426628488_6134658258830360576_n.jpg

Ik zal er twee laten zien welke ik gekozen heb om anderen blij mee te maken. Voor mijn zus die dol is op flamingo’s koos ik voor de Zomaar Flamingo. Dit kaarsje viel dus 100% in de smaak en heeft een mooi plaatsje gekregen. Tot nu toe heeft ze het nog niet aangestoken omdat ze dat zonde vindt. Voor mijn beste vriendin koos ik voor Dikke knuffel strand. Dit vanwege het feit dat we beiden dol zijn op het strand en er nog steeds eens samen naartoe zouden gaan met onze kinderen en mannen. Wie weet komt het er nog eens van als we onze agenda’s vrij maken. In elk geval komt het plan weer een stapje dichterbij door er aan te denken dankzij dit prachtige kaarsje.

Wist je trouwens Laura Lilly naast deze kaarsjes ook speciaal voor kinderen De Speelpot verkoopt? Eerder schreef ik een blog over dit razend populaire cadeau, lees hier mijn artikel over De Speelpot.

* Voor het schrijven van dit artikel hebben we een review-exemplaar ontvangen *

Advertentie

2 thoughts on “Sfeervolle kleinigheidjes met betekenis

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s