Winnaar flamingo oorbellen en armband

Linda~ Afgelopen week maakte je op ons blog kans op de zomerse flamingo oorbellen en een veer-armband van Haaksels en Trends. Ondanks dat de winactie best redelijk bekeken is hebben er helaas maar drie mensen aan meegedaan. Graag zou ik van jullie, dat mag ook via een privébericht horen waar het eventueel aan ligt. Het kan natuurlijk altijd een kwestie van smaak zijn, dat is ieder z’n ding maar we staan altijd open voor tips ter verbetering natuurlijk.

Voor de mensen die niet gewonnen hebben maar toch wel een paar leuke oorbellen zouden willen raad ik aan om een kijkje te nemen bij de oorbellen van Haaksels en Trends. Daar vind je namelijk de leukste oorbellen tussen 2,95 en 5,95 maar het mooiste komt nog.. Sinds vorige week heeft Nancy iets geweldigs geregeld, namelijk dat alle artikelen die door de brievenbus kunnen gratis verzonden worden (dit is natuurlijk wel zonder track&trace)

En dan komen we nu aan bij de uitslag van de winactie, want wie mag ik namens Nancy blij maken met een setje flamingo oorbellen en de armband? De winnaar is geworden:

  • Claudia Diependaal

medal-2163457_1280

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s