Eindelijk een veilige oplossing tegen hooikoorts

Linda~ Al zolang we het ons kunnen herinneren heeft onze moeder hooikoorts. We konden altijd precies zeggen wanneer het hooikoortsseizoen geopend was. Vijf keer niesen per minuut en we wisten al hoe laat het was. Als kind zijnde vonden we het maar wat grappig dat onze moeder zo rond liep. Nu we inmiddels zelf volwassen zijn begrijpen we maar al te goed dat daar niets lolligs aan is. Een paar keer niesen valt mee te leven maar als dat dag in dag uit zo door gaat wordt het een vermoeiend en frustrerend iets.

Hoewel ik een paar jaar geleden een tijd last heb gehad van hooikoorts ben ik er goed mee weg gekomen en lijkt het of ik er na een aantal jaren overheen gegroeid ben. Mijn zus daarentegen heeft helaas minder geluk en zij heeft er dan ook volop last van. Naast het niesen heeft ze vooral veel last van tranende en geïrriteerde ogen. Het is een beetje vervelend als je daardoor geen make-up kunt dragen maar wat vervelender is is het feit dat je de hele dag als een soort Stevie Wonder een zonnebril moet dragen. Zo zien de dagen van mijn zus er regelmatig uit als ze niet aan het werk is. In het begin vonden we het toch nog wel een beetje grappig maar uiteindelijk was ook voor ons de lol er snel vanaf. Het is erg vervelend als iemand er zoveel last van heeft waardoor deze persoon weinig leuks meer kan doen op dagen dat het mooi weer is.

Vorig jaar nam haar hooikoorts helemaal toe en tot overmaat van ramp mocht ze er op dat moment geen medicatie voor nemen. Tot hun grote geluk was ze zwanger van hun tweede kindje en dus mocht ze geen medicatie tegen de hooikoorts. Dat had wel als gevolg dat ze wederom met een zonnebril rond moest lopen en regelmatig haar ogen moest koelen aangezien deze dik en geïrriteerd waren vanwege de hooikoorts. Dit jaar kwam voor Chantal eindelijk de oplossing: Medisana vroeg enkele testpersonen voor hun Medinose Pro. Ik had wel eens vaker over het apparaat gehoord maar ik kon me er geen voorstelling bij maken. De Medinose Pro is een anti allergie apparaat dat gebruik maakt van lichttherapie waardoor geen medicijnen nodig zijn. Hierdoor kunnen ook zwangere vrouwen eindelijk verlost worden van hun hooikoortsklachten en weer lekker naar buiten gaan. Het apparaatje legt een beschermlaagje over die delen in je neus die zorgen voor gevoeligheid voor de bekende pollen waar mijn zus last van heeft. Daarnaast zorgt het apparaatje voor een betere doorbloeding en kunnen de afvalstoffen sneller afgevoerd worden.

In het begin was het even lachen, gieren, brullen toen ze het ging testen aangezien het toch even een dingetje is om een paar keer per dag 3 minuten met 2 staafjes in je neus te zitten. Aan de andere kant had ze er veel voor over om eindelijk eens van die vervelende hooikoortsklachten af te komen. Chantal vond het heel prettig dat het geheel pijnloos was maar ze moest wel even wennen aan de rode lampjes. Volgens haar zorgde het in het begin even voor traanogen maar binnen een minuut was ze er aan gewend. Bij haar gleden de staafjes wel uit haar neus dus ze moest ze even vast houden, ook dat vond ze niet erg vervelend. Het apparaatje schakelt zelf uit wat Chantal zeker prettig vond zodat ze het niet zelf in de gaten hoefde te houden. Ook het schoonmaken is erg eenvoudig aangezien je deze met een licht vochtige doek mag reinigen. De Medinose Pro mag 3 tot 4 keer per dag gebruikt worden met tussenpozen van 5 a 6 uur, en het belangrijkste is dat Chantal zeer duidelijk het verschil merkte.

Het grootste voordeel van de Medinose Pro vind ik de wetenschap dat als het voor jou niet werkt je je geld terug krijgt. Dat is namelijk iets wat mensen anders gauw tegen houdt om het uit te proberen.

actiebanner_medinose.jpg

Heb jij veel last van hooikoorts?

* Voor het schrijven van dit artikel hebben we een review-exemplaar ontvangen *

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s