Een vrolijke sieradenset voor onze dametjes

Linda~ Sieraden, de meesten van ons zijn er dol op en kunnen er geen genoeg van krijgen. Zo ben ik er zelf in elk geval weg van en heb ze dan ook het liefst in allerlei soorten en maten. Nu is dat niet geheel het geval want dat zou natuurlijk een duur grapje worden. Ons dochtertje Eva wordt zich ook steeds meer bewust van sieraden vooral nu ze op school zit. Veel van haar vriendinnetjes dragen sieraden en dat vindt ze maar wat prachtig om te zien. Thuis draagt ze wel eens sieraden van mij die ik anders weggegooid zou hebben maar waarvan ik het niet erg vind dat ze er samen met haar broer mee speelt. Het grappige is dat Eva op deze leeftijd al heel goed weet wat ze wel en wat ze niet mooi vindt. Zo vindt ze zilveren sieraden wel grappig maar zal ze eerder kiezen voor items waar een kleurtje in zit. Daar wordt ze vrolijk van zegt ze zelf.

Ik kan me herinneren dat we vroeger totaal andere sieraden hadden als kind zijnde. Zo hadden we natuurlijk wel het oude bekende lieveheersbeestje dat volgens mij iedereen wel heeft gehad van mijn leeftijd. Zodra mensen de foto zien hoor je namelijk al gauw: oooh ja die ken ik nog wel. Had jij er vroeger ook sieraden van? Daarnaast hadden we nog de echte vrolijke sieraden, de gekleurde houten kralen en andere vrolijke houten sieraden. Wat ik eigenlijk wil zeggen is dat ik het wel eens mis dat tegenwoordig alles zo stijlvol moet zijn terwijl wij vroeger zelf wel de kans kregen om kind te zijn met echte vrolijke en daarnaast ook stevige sieraden die tegen een stootje konden. Maar ook ik ga met de tijd mee en daarom gun ik Eva ook de mooie sieraden die haar vriendinnetjes dragen. Wel kijk ik daarbij goed rond of de sieraden geschikt zijn om mee te spelen, zonder extra uitstekende delen en dat soort dingen. Ook wil ik graag dat de sieraden zilver zijn of nikkelvrij vanwege de verkleuringen die wij vroeger net zo goed hebben gehad 😉

Tijdens mijn zoektocht kwam ik uit bij Kaya Sieraden aangezien ik daar al eerder een prachtige set kettingen had gevonden voor onze tweeling. Dit keer zocht ik iets voor Eva en misschien ook wel iets voor ons nichtje Tess. Mijn zus wilde namelijk graag een eerste setje sieraden voor ons nichtje dus dat had dit keer eigenlijk wel de prioriteit. En dus opende ik de webshop van Kaya op zoek naar iets leuks voor kleine Tess. Al gauw kwam ik het perfecte setje tegen aangezien zowel Tess als mijn zus dol zijn op uiltjes en… roze! Op de website zag ik namelijk een mooi roze uilenringetje en een bijpassende roze uilenketting tegen. De reden dat ik deze set perfect vind is het feit dat het een subtiel kettinkje is maar toch heel stevig, ideaal voor Tess dus. Daarnaast zie je bij de ring en de ketting geen scherpe, uitstekende punten en dus wederom een pluspunt voor deze set. Deze set is zilver en stijlvol maar daarnaast toch een voordeel voor mij doordat er kleur in zit en het alsnog een vrolijk geheel is. Wat ik ook niet geheel onbelangrijk vind is de prijs. Het ringetje is te koop voor nog geen 15 euro en ook de ketting valt nog binnen de 20 euro waardoor deze ook zeer geschikt zijn om cadeau te doen bijvoorbeeld straks voor de feestdagen. Het wordt namelijk heel mooi verpakt in een doosje of cadeauzakje waardoor het al een feestje is om uit te pakken. Nadat we de mooie set voor Tess hadden ontvangen kwam er na een paar dagen een verrassing in de brievenbus voor Eva, ook zij kreeg een prachtige uilenketting net als haar nichtje Tess.

41456160_1594045904032966_5409239498011705344_n.jpg

Om te zien of er leuke sieraden bij zitten voor jouw kinderen verwijs ik je graag door naar de kindersieraden van Kaya Sieraden. Wist je dat ze ook hele leuke zilveren kettingen hebben voor dames? Of volg ze via de volgende social media kanalen:

Heb jij al iets leuks gezien in de webshop?

209003_251852951600733_907177852_n

* Voor het schrijven van dit artikel hebben we een review-exemplaar ontvangen *

Advertentie

One thought on “Een vrolijke sieradenset voor onze dametjes

  1. Pingback: Een prachtige naamketting voor Eva | Lifestyle Mommy's

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s