De hele dag fris met deze natuurlijke deodorant

Linda~ Als moeder van een ondernemende tweeling heb ik het er soms maar druk mee. Inmiddels heeft de tweeling een continurooster dat scheelt me weer een paar keer per dag op neer lopen. Toch ben ik aan het begin van de dag en aan het einde van de middag druk bezig met de kinderen en alles daar omheen. Gedurende de dag als de kinderen op school zijn heb ik de tijd om bezig te zijn voor ons blog. De ene keer ben ik thuis om allerlei dingen uit te zoeken, de andere keer trek ik de deur dicht om op pad te gaan. Al met al heb ik toch een druk programma ondanks het feit dat ik geen baan heb.

Als ik zo’n drukke dag heb wil ik nog steeds dat ik er fris bij loop en dus zorg ik dat ik altijd mijn deodorant bij me heb. Wat betreft mijn deodorant ben ik heel erg kieskeurig om de volgende redenen. Vroeger en nu nog krijg ik jeuk en uitslag van bepaalde merken deodorant en niets is vervelender dan steeds onder je oksels krabben. Het staat overigens ook heel erg raar vind je niet? Van andere deosprays krijg ik het weer erg benauwd als ik die gebruik. Ik heb niets aan mijn luchtwegen maar zodra ik sommige durf te gebruiken is het alsof ik heel Douglas tegelijk in probeer te ademen en dus staan die bussen maar te staan of geef ik ze aan een ander. Deorollers waren nooit aan mij besteed omdat ik er een plakkerig gevoel van kreeg of een soort witte poeder onder mijn oksels wat ik heel vies vond. Inmiddels zijn wij zoals je weet meer bezig met het milieu en dus moet ook onze deodorant er aan gaan geloven. Van Salt Of The Earth kregen we de kans om twee soorten van hun deodorant uit te proberen. We ontvingen Pure Aura Lavendel & Vanilla Spray en de nieuwe Pure Aura Melon & Cucumber Roll-on. Mijn zus heeft de spray getest en ik ging voor de Roll-on om te zien of mijn mening daarover inmiddels veranderd was.

43595953_2156662967879595_7091943354564345856_n

Pure Aura Lavendel & Vanilla Spray

Mijn zus werkt als verzorgende bij dementerende ouderen en heeft dus een hele goede deodorant nodig. Aangezien er veel ouderen zijn met ademhalingsproblemen is het belangrijk dat ze een deodorant gebruikt die effectief is maar die niet overheerst wat betreft de geur als ze deze gebruikt. Chantal is nog kritischer wat betreft haar deodorant dan ik en zij is erg tevreden over deze spray. Volgens de naam zou het moeten ruiken naar lavendel en vanille. Dat kunnen we echter niet ontdekken maar vinden het eerder een heerlijke menthol geur. Hoe dan ook, de spray ruikt heerlijk fris maar niet overdreven aanwezig. Chantal heeft deze deodorant een tijd gebruikt en is erg tevreden over het resultaat.

Pure Aura Melon & Cucumber Roll-on

Deze roller met de geur van meloen en komkommer is nieuw, de spray was er al wel in deze geur. Wat mij opvalt als ik de deodorant ruik is dat me een heerlijk frisse geur tegemoet komt. Zodra ik de roller gebruik verwacht ik eigenlijk meteen al zo’n vochtige roller die lang nat blijft onder je oksel maar niets is minder waar. Al snel nadat ik de roller gebruikt heb trekt de deodorant in en mijn oksels blijven de hele dag droog. De frisse geur blijft lekker lang hangen waar ik dan weer vrolijk van word. Het belangrijkst is dat ik totaal geen last krijg van jeuk of rare witte uitslag onder mijn oksels. Ook geeft deze roller geen vlekken af op mijn kleding waar andere rollers dat bij mij zeker wel deden. Ik ben dus zeker van mening veranderd en durf vanaf nu weer rollers te gaan gebruiken, maar wel deze!

Onze mening

Deze deodorants zijn een echte aanrader omdat ze heerlijk fris ruiken en ze je ook de hele dag fris laten voelen waardoor je ze met een gerust hart tijdens je werk kunt gebruiken. Niet onbelangrijk is dat deze deodorants dierproefvrij zijn, 100% natuurlijk en dus ook 100% vrij van chemicaliën. Het feit dat ze geen vlekken achter laten op je kleding maakt dat ik ze graag mee neem als ik onderweg ben.

18423192_304565106665573_2363699442762357911_o.jpg

(Foto: Salt Of The Earth Nederland)

Salt Of The Earth deodorant is onder andere verkrijgbaar via Etos voor een wel hele leuke prijs.Neem daarvoor een kijkje in de webshop van Etos of kijk waar deze deodorant nog meer verkrijgbaar is. Voor meer informatie verwijs ik je graag door naar de website van Salt Of The Earth om te zien welk verschil zij voor jou kunnen maken.

* Voor het schrijven van dit artikel hebben we een review-exemplaar ontvangen *

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s