Zorg voor extra magie rond pakjesavond

Linda~ Rond deze tijd zijn we op ons blog en achter de schermen al druk bezig met de Sinterklaasperiode, vooral ook vanwege het feit dat onze tweeling dan alweer 5 jaar wordt. Dat is dus ook de reden van de winweek die van 1 tot en met 9 november plaats zal vinden waarbij je elke dag kans maakt op leuke prijzen. Zoals jullie afgelopen december konden lezen in een blogartikel na kerst maken we het liefst van elke feestdag een extra groot feest. In die zin dat we altijd op zoek zijn naar leuke dingen die de feestdagen extra magie geven. Dit keer ga ik jullie iets leuks laten zien voor Sinterklaas.

Onze Sinterklaasperiode begint eigenlijk standaard met het kijken van het Sinterklaasjournaal. Twee jaar geleden hadden Lucas en Eva er totaal nog geen behoefte aan maar vorig jaar begonnen ze al meer in het verhaal te komen. Het was namelijk best spannend maar vooral leuk voor ze. Daarna kunnen we helemaal genieten van de intocht van Sinterklaas, lekker vanaf onze bank omdat ik natuurlijk niet zo lang kan blijven staan bij een echte intocht. Op deze manier kunnen we alles goed zien en kan ik gaan zitten of zo nodig liggen om het vol te houden. Dan volgt de periode van af en toe je schoen zetten, iets moois maken voor Sinterklaas en kijken of je een kleinigheidje in je schoen krijgt. Tot slot is pakjesavond dan toch wel heel bijzonder want wat heeft die goede Sint allemaal meegebracht voor ze? Sowieso is het bij ons een drukke periode in verband met de verjaardag van de tweeling maar toch ben ik steeds op zoek naar leuke dingen om het telkens weer anders te doen.

Dit keer heb ik namelijk weer iets mega leuks voor jullie gevonden. Zoals je misschien merkt ben ik er zelf al heel erg enthousiast over. Bij Son’s Design kwam ik namelijk wel iets heel bijzonders tegen namelijk een Magische envelop. Deze magische envelop zorgt er namelijk voor dat het verlanglijstje van je kind op magische wijze bij Sinterklaas terecht komt. En hoe gaaf is dat dan? Zie je de verraste gezichten van je kind al voor je als ze zien dat het werkt? De envelop zelf ziet er al prachtig uit en geeft meteen al een bijzonder gevoel. Er staat op “voor Sinterklaas” met uiteraard het adres van Sinterklaas erbij. Deze set bestaat uit de magische envelop en vijf verlanglijstjes zodat je als gezin meestal wel voldoende lijstjes hebt. Je maakt met je kind een mooie tekening of schrijft een brief voor de Sint. Je doet het briefje in de magische envelop en legt deze bij het raam als je gaat slapen. De dag erna zal het briefje weg zijn. Ik moest overigens wel even heel hard lachen om de beschrijving. Onderaan staat namelijk: “Tip: ouders halen het briefje eruit ;)” Geweldig vond ik deze tip maar beter voorkomen dan genezen natuurlijk en dus hoort het er zeker bij.

Om even vooruit te denken kan ik jullie vertellen dat je bij Son’s Design ook meteen terecht kan voor de Kerst variant, namelijk de magische kerst envelop. Deze envelop werkt hetzelfde als die voor Sinterklaas maar deze heeft een prachtige groene kleur die je meteen dat kerstgevoel geeft. Op deze manier geef je ook extra magie aan je kerstdagen. Het is weer iets origineels wat ik eerlijk gezegd nog nergens heb gezien. Beide varianten zijn verkrijgbaar voor maar 6,50 waardoor het zeker binnen elk budget zal passen.

Naast deze magische enveloppen heeft Son’s Design nog meer leuke items zoals de bekende knuffels van Baby TV. Daarnaast zijn deze heerlijk zachte kinderkussens ideaal voor kleine kinderen aangezien ze dus niet te hard liggen. Deze zijn bijvoorbeeld erg prettig voor een lekker luie zondag of een regenachtige dag.

39504316_1349505775186938_8160699829635252224_n.png

* Voor het schrijven van dit artikel hebben we een review-exemplaar ontvangen *

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s