Een gouden oplossing voor mijn gezondheid

Linda~ Niet iedereen van jullie weet dat een van de redenen dat ik deze blog met mijn zus gestart ben omdat ik geen baan heb. Een aantal jaren geleden ben ik 100% afgekeurd dankzij mijn MS en een cyste in mijn hoofd. Ondanks alles probeer ik op mijn manier een goede moeder te zijn en leuke dingen te doen met de tweeling. Helaas heb ik niet altijd de energie voor verre en drukke uitstapjes maar knutselen en koopjesjagen op internet kosten minder energie. Ik wilde weer wat betekenen voor de maatschappij omdat ik mijn werk als verzorgende van dementerende ouderen niet meer kon uitvoeren. Tegenwoordig is alles al duur genoeg en dus hebben we al veel leuke reacties mogen ontvangen op de superdeals voor uitstapjes, cadeaus, recepten en diy’s die we met jullie delen.

Ik word dan ook helemaal vrolijk om te zien dat we steeds meer volgers krijgen die ons fanatiek in de gaten houden. Steeds vaker krijgen we leuke reacties van (vaste) volgers of krijgen we vragen of we iets willen laten zien over een bepaald onderwerp. Al deze aandacht zorgt dat het zo nu en dan drukker voor me wordt wat op zich niet erg is. Wel wordt het een ander verhaal als ik het druk heb in de griepperiode. Zodra ik het namelijk druk krijg gaat mijn weerstand omlaag en als mijn weerstand omlaag gaat word ik ziek. De afgelopen keer dat ik ziek werd in september heb ik een flinke klap gehad. Ik had een ‘gewoon griepje’ waardoor alles wat ik qua energie en conditie had opgebouwd letterlijk binnen een half uur compleet afgebroken was. Het aan tafel zitten voor het avondeten bleek ineens een immense opgave. ’s Morgens opstaan en mijn kinderen naar school brengen zorgde ervoor dat ik daarna minimaal een uur op de bank moest gaan liggen. Daarnaast kreeg ik weer last van mijn Paradontose, mijn tandvlees zag rood, ging bloeden en trok zich helemaal terug.

En toen kwam Lekker Honing om de hoek kijken. Ik kreeg de kans om Moedertinctuur propolis uit te proberen om te zien of het wat voor mij kon betekenen. Nikita van Lekker Honing adviseerde me om dit twee keer per dag met een wattenstaafje aan te brengen op de plaats waar ik last van had. De eerste keer moest ik zeker even wennen vanwege de smaak en het tintelende gevoel. Je voelt meteen dat de propolis zijn werk gaat doen maar het is een kwestie van een tijd volhouden om daadwerkelijk verschil te merken. Inmiddels gebruik ik de Moedertinctuur propolis al een tijdje en ben zeker verschil gaan merken. Hoewel mijn tandvlees nog wel teruggetrokken is (dat ligt vast aan de cyste in mijn hoofd waardoor je allerlei rare kwaaltjes krijgt) ziet mijn tandvlees voor het eerst sinds jaren er weer roze uit in plaats van vuurrood. Daarnaast voelt mijn mond zoveel prettiger aan, het is niet meer gevoelig en mijn tandvlees bloedt niet meer na het poetsen. Kan ik zeggen dat de propolis een aanrader is? Absoluut, product help tegen zoveel kwaaltjes en aandoeningen en deze kun je terugvinden bij de productbeschrijving van de Moedertinctuur propolis.

43765057_491917964551838_6881093445679579136_n

Naast de propolis had Nikita nog een verrassing voor me: ik kreeg namelijk twee bakjes met rauwe honing. Deze honing kwam als geroepen want in het najaar heb ik regelmatig last van keelpijn. Ik heb de honing dus volop gebruikt om steeds een stukje af te snijden en deze in mijn thee te doen. Sowieso ben ik al dol op de geur van honing in mijn thee aangezien ik daar helemaal rustig van kan worden. Daarnaast zorgt het er voor dat mijn keel een stuk milder aan voelt waardoor ik de dag weer door kom zonder te voelen alsof ik een cactus ingeslikt heb. De honing is overigens ook lekker door je yoghurt, het geeft weer een hele andere verrassende smaak. Kortom, ik ben dit najaar al flink verwend door Lekker Honing en ik merk duidelijk het verschil. Om te zien wat Lekker Honing voor jou kan betekenen raad ik je zeker aan om eens een kijkje te nemen op de website van Lekker Honing.

* Voor het schrijven van dit artikel hebben we een review-exemplaar ontvangen *

Advertentie

7 thoughts on “Een gouden oplossing voor mijn gezondheid

  1. hey mooie en leuke blog heb je, wat vervelend de reden waarom je thuis zit gelukkig heb je nu wordpress, toffe blog,

    super leuke blog en goede producten hebben hun hé, had ook een samenwerking, had allerlei dingetjes van honing en vond idd die verse honing raad super lekker en ook de honing wafels en lolly’s hihi neem je een kijkje

    https://hotthingsforladies.wordpress.com/2018/11/11/eet-gezond-leef-gezond-gun-jezelf-het-bestlekkerhoning-nl/

    leuk als je me toevoegt en leuk als je een reactie achterlaat;-) kan me wel in jou verplaatsen zit ook thuis vanwege gezondheids– klachten bloggen is super leuk en leuke afleiding hé fijne dag liefs

    Geliked door 1 persoon

  2. Pingback: Het persoonlijk contact van lekkerhoning.nl | Lifestyle Mommy's

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s