Een persoonlijke boodschap van Sinterklaas – Winweek gesloten

Linda~ Een dag eerder dan gepland starten we met onze winweek die we jullie beloofd hebben. Ik zal meteen even van de gelegenheid gebruik maken om uit te leggen waarom we hebben gekozen om jullie te trakteren op deze bijzondere week. Velen van jullie hebben het al gelezen maar voor de nieuwe volgers onder ons zal ik het nog even vertellen. Onze tweeling Lucas en Eva zijn net als Sinterklaas jarig op 5 december en nu worden ze inmiddels al 5 jaar. Het is echt cliché maar ik vraag me soms wel eens af waar de tijd gebleven is. De winweek staat geheel in het teken van Lucas en Eva met alles waar zij voor staan en wat bij ze past. Een hele goede eigenschap van onze kinderen is dat ze net als mijn zus en ik heel graag dingen delen met andere mensen. Hopelijk houden ze deze eigenschap nog lang vast. Chantal en ik zijn jullie daarnaast weer heel erg dankbaar dat jullie ons zo massaal volgen en we genieten dan ook van de vele leuke reacties die we nog altijd van jullie krijgen. Kortom er zijn genoeg redenen dus voor deze leuke feestweek.

Video van Sint

Een tweeling die jarig is op 5 december is niet altijd praktisch, je weet namelijk zelf vast wel hoe druk het is rond deze periode dus een verjaardag vieren op die datum wordt het zeker niet. Ook dit jaar vieren we net als de afgelopen paar jaren pakjesavond met mijn zus en onze kinderen, dat is iets waar we elk jaar met veel plezier naar uitkijken. Het begint al met de voorpret van het kopen van cadeaus en het inpakken ervan. Toch is er een ding wat onze pakjesavond elk jaar weer extra bijzonder maakt. We hebben nu al enkele jaren een persoonlijke video van Sinterklaas laten maken en elk jaar is het weer een groot succes. De kinderen verbazen zich telkens hoe Sinterklaas alles van ze weet en hoe hij aan hun foto’s komt die in de video voorbij komen.

De video heb je in een mum van tijd samengesteld op de website van Video van Sint door enkele vragen te beantwoorden over je kind. Zo kun je invullen wat je kinderen lekker vinden om te eten maar bijvoorbeeld ook wat ze leuk vinden om te doen. Daarnaast kun je invullen dat ze goed hun best doen op school of wie weet zit je kind inmiddels al op zwemles. Tja hoe zou die goede Sint dat toch allemaal weten? Als laatst vertelt Sinterklaas waar ze de pakjes kunnen vinden en dat maakt het toch allemaal wel heel speciaal. Je stuurt zelf wat foto’s mee en die komen voorbij in de video tot grote verbazing van de kinderen. De video zelf duurt ongeveer twaalf minuten en je hebt keuze uit drie verschillende opties: je kunt kiezen voor een download, een dvd of een complete versie waarbij je een dvd en een download krijgt. Geloof me, deze persoonlijke video van de Sint geeft een magisch tintje aan je pakjesavond.

Foto10.jpg

Winactie

Inmiddels zijn we toegekomen aan de winactie want daar draait deze week uiteraard om. We mogen een van jullie blij maken met een persoonlijke video van Sinterklaas. En wat moet je doen om kans te maken op deze prijs?

  • Geef de Facebookpagina van Lifestyle Mommy’s een like
  • Like en deel het bericht van de winactie
  • Geef hieronder het blogartikel een reactie zodat we alle reacties bij elkaar hebben (vergeet dit alsjeblieft niet, dat is deze week erg belangrijk voor het overzicht)

De winactie loopt van woensdag 31 oktober tot en met dinsdag 13 november 0.00, daarna proberen we de winnaar zo snel mogelijk bekend te maken. De winnaar heeft 48 uur de tijd om te reageren.

Packshot_extra

* Voor het schrijven van dit artikel hebben we een review-exemplaar ontvangen *

46 thoughts on “Een persoonlijke boodschap van Sinterklaas – Winweek gesloten

  1. Leuk dat jullie een win week organiseren namens de tweeling. En dat jullie al helemaal een drukke tijd hebben dan geloof ik wel.

    Wij vieren het ook graag met onze families. Lijkt me erg leuk om dit voor de 1e keer te doen en de gezichten van onze dochters en nichtjes te zien.

    Geliked door 1 persoon

  2. Ooohhh wat leuk! En wat een vooruitzicht voor jullie! En het cliché van de tijd, begrijp ik helemaal.

    Onze oudste dochter is inmiddels 6 jaar. Het zou toch geweldig zijn om dit jaar de Sint te starten met een mooie video. Ze zullen niet weten wat ze zien.

    Dus we wagen graag een gokje

    Geliked door 1 persoon

  3. Ohhh ik heb hem gister besteld.
    Kan ik eventueel ook mijn geld terug winnen?
    Want dan doe ik heel graag mee (uiteraard laat ik jullie dan de bevestigings mail zien)
    🍀🍀🍀🍀

    Geliked door 1 persoon

  4. Oh ja graag voor mijn 2 jochies, we hadden hem vorig jaar en ze vonden het echt geweldig! het is echt een heel leuk begin van pakjesavond! ik waag een kansje voor mijn mannen ❤

    Geliked door 1 persoon

  5. Ohhh dat zouden onze kids geweldig vinden! Sint die ze persoonlijk toespreekt… haha geweldig! Zit er ook een keuze “zwemdiploma” tussen? Lijkt me echt gaaf om daar iets van te kunnen laten zien… wat zouden ze verrast zijn!

    Geliked door 1 persoon

  6. Superleuk en zo herkenbaar. Ook wij hebben de afgelopen jaren de video van Sint besteld. Op het moment dat er met de brievenbus “geklepperd” wordt, zie je de spanning op de gezichten van de kids. Een envelop, met een DVD erin en onze namen op de envelop. En dan dat moment dat de Sint en zijn pieten op de TV verschijnen, en gewoon alles van de kids weten. Het is echt genieten om de kids zo blij te zien. Ik doe dan ook heel graag mee met deze actie, voor ook dit jaar weer een video van Sint en een avond vol plezier met onze neefjes en nichtjes. Want Pakjesavond vieren we ieder jaar samen, supergezellig.

    Geliked door 1 persoon

  7. Super leuke actie ! Leff is al maanden bezig met sinterklaas daar waar de telefoon app waarmee je naar de sint kan bellen nog op onze telefoon staat… dus hij zou hier heeeel blij mee zijn !

    Geliked door 1 persoon

  8. OHHH wat gaaf! Ik weet zeker dat mijn dochter dit geweldig gaat vinden als Sint iets over haar vertelt!
    Leuk dat je deze acties doet! Ik ben fan hoor en blijf je zeker volgen!!

    Geliked door 1 persoon

  9. Een video van Sint zou pakjesavond wel heel speciaal maken! Ik doe graag mee voor mijn twee schatten, de oudste is er al weken mee bezig en de jongste gaat het nu wat bewuster meemaken. Ik ben erg nieuwsgierig wat ze er van zullen vinden en ik vind het zelf ook best spannend 😉 Hoe komt het eruit komt te zien?

    Geliked door 1 persoon

  10. Wát een leuke winactie weer! Daar doe ik graag aan mee.
    En dat en tijd vliegt, dat herken ik wel.
    Hoe te gek zou het zijn als we een video van de Sint zouden winnen voor mijn tweeling en twee nichtjes, we vieren pakjesavond samen. Ik zou graag hun gezichtjes willen zien tijdens het bekijken van de video, dat zal onbetaalbaar zijn.

    Geliked door 1 persoon

  11. Super leuke actie! Onze tweeling wordt op 12 november 1, en ik begrijp inderdaad de struggles die je als ouder van een (of meerdere) kinderen ervaart als een verjaardag rond de feestdagen valt. Het mag de pret niet drukken, ik zou graag hun tweede officiële pakjesavond met een persoonlijke Sint boodschap een onvergetelijk moment willen maken!

    Geliked door 1 persoon

  12. Dat zouden onze 3 kids fantastisch vinden! Ze zijn nogal gefocust op beeldschermen haha dus hoe leuk zou het zijn als Sinterklaas ze persoonlijk toespreekt. Ik ben benieuwd naar die snoetjes! ❤️

    Geliked door 1 persoon

  13. Pingback: Alle winacties van de winweek op een rij | Lifestyle Mommy's

  14. Dit zou te gek zijn voor Hidde, Ferre & Femma.

    Hidde ‘8’ grote broer van de twins ‘5’ , Gelooft ‘helaas’ niet meer in Sinterklaas. Hij is dol op video’s op YouTube maken. Wat is er nu leuker om met zijn moeder de pakjesavond film van Sinterklaas in elkaar te zetten voor zijn kleine broertje en zusje.
    Wij wagen graag een poging mee.

    Super leuk deze winactie maand, bijzonder om tegelijk dan met Sinterklaas jarig te zijn.

    Geliked door 1 persoon

  15. Pingback: Jouw persoonlijke boodschap van Sinterklaas (met winactie) | Lifestyle Mommy's

Plaats een reactie