Vrolijke sieraden met een knipoog – Winweek gesloten

Linda~ Al zolang ik het me kan herinneren ben ik dol op sieraden. Vroeger had ik als kind zijnde houten sieraden in vrolijke kleuren. Ken je ze nog? Volgens mij liep iedereen rond met gekleurde houten kralen of het bekende zilveren setje met het lieveheersbeestje. Later, tijdens mijn pubertijd kon het niet gek genoeg en had ik keuze uit twee. Ik koos voor hele felle sieraden in neonkleuren of het was vooral zwart wat een beetje neigde naar gothic, een middenweg had ik toen nog niet. Weer later koos ik voor rustigere sieraden vooral zilver zodat ze overal bij pasten. En zodra ik moeder werd droeg ik bijna geen sieraden meer onder andere omdat ik dat wel makkelijk vond.

Vanaf het moment dat onze tweeling naar school gaat ben ik weer begonnen met meer sieraden te dragen. Maar zoals jullie weten had ik dit jaar een doel voor mezelf: het dragen van meer kleur en zo dus ik met mijn sieraden. Begin mei ontving ik van Claudia een hele mooie donut-ketting die ik nog altijd met heel veel liefde draag. Zelfs als ik een keer een dag heb dat ik toch teruggrijp naar het veilig zwart weet ik met mijn felle roze donut en bijpassend vest toch meteen weer kleur te geven aan mijn outfit.

Het mooie aan de sieraden van Crafts by Cloud vind ik de vrolijke kleuren maar ook het speelse effect. Zo heb ik behalve de donutketting namelijk nog een hele leuke set oorbellen met bijpassende ketting in de vorm van kabelspekjes. Niet iedereen kan ze waarderen maar onze kinderen en ik worden er in elk geval erg vrolijk van. Een van de leukste artikelen vind ik de kettinkjes met fles snoep.

Winactie

Inmiddels zijn we toegekomen aan de winactie want daar draait deze week uiteraard om. Claudia van Crafts by Cloud stelt voor een van de volgers een setje BFF kettinkjes beschikbaar, lief is dat he? En wat moet je doen om kans te maken op deze prijs?

De winactie loopt van zaterdag 3 november tot en met dinsdag 13 november 0.00, daarna proberen we de winnaar zo snel mogelijk bekend te maken. De winnaar heeft 48 uur de tijd om te reageren.

 

Advertentie

19 thoughts on “Vrolijke sieraden met een knipoog – Winweek gesloten

  1. Pingback: Vrolijke sieraden met een knipoog – Winweek – Site Title

  2. Hoi hoi,

    Geweldig ik word er altijd zo #GEWELDIG vrolijk van. Ik heb nu een gave blouse gekocht! Knal groen met kabouters en paddestoelen zooooo gaaf! Dus ik vind dit ook heel erg leuk! I’m in!

    Groetjes Claudia!

    Geliked door 1 persoon

  3. Pingback: Alle winacties van de winweek op een rij | Lifestyle Mommy's

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s