De ideale winterknuffel voor je kind – Winweek gesloten

Linda~ Ondanks het feit dat de temperaturen inmiddels gedaald zijn, vooral in de nachten, is dit het seizoen waar onze kinderen toch al een tijdje naar uit kijken. Het begon een tijd geleden al met de voorbereidingen van de herfst en Halloween. Ze vinden het heerlijk om buiten in de natuur te gaan speuren naar allerlei materialen die we kunnen gebruiken om gezellig samen te knutselen. De ene dag is het lekkerder buiten dan de andere dag en dat merken we wel degelijk. Op de koudere dagen vinden ze het heerlijk om na een wandeling lekker binnen op te warmen onder een dekentje met een film erbij.

Helaas brengen de koudere dagen ook ongemakken met zich mee vooral nu de kinderen op school zitten. Het najaar en de winter gaan hier namelijk vaak gepaard met snotneuzen, hoesten, proesten en ga zo maar door. Echt ziek zijn de kinderen gelukkig zelden maar die verkoudheid lijkt soms een eeuwigheid te duren. Op zo’n moment wil je je kind natuurlijk het beste geven en vooral een beetje geruststellen. Hiervoor hebben we voor Lucas en Eva en hun nichtje Tess een speciale winterknuffel. Inmiddels is ons neefje Sem 8 maanden en hij was de enige die er nog geen had. We gingen dus op zoek naar een mooi exemplaar voor hem en kwamen uit bij Voordeeldrogisterij.nl. Inmiddels wisten we heel goed waar we naar moesten kijken omdat we er al een paar verschillende in huis hadden. Onze tweeling heeft namelijk de vrolijke Warmies Lieveheersbeestjes, op deze manier hebben ze dezelfde en ze zijn erg neutraal. Deze leuke knuffels kunnen namelijk voor zowel een jongen als een meisje. Lucas en Eva hebben ze overigens de namen ‘Mimi’ en ‘Snorgje’ gegeven, hoe ze aan de namen komen is ons een raadsel maar het klinkt erg grappig. Tess heeft een mooie eenhoorn gekregen en voor Sem zochten we nu de schattige grijze Beddy Bear – Koala uit. Zoals je ziet had Sem overigens weinig zin om op de foto te gaan 😉

44475395_710885632624644_4593684148337508352_n.jpg

De reden dat we voor deze knuffels hebben gekozen is dat je deze lekker kunt opwarmen in de magnetron. Ten eerste heeft deze knuffel hetzelfde effect als een kruik, het warmt je kind lekker op wanneer ze het koud hebben of wanneer ze even een moment van troost nodig hebben. Het voordeel van deze knuffel is dat je niet met heet water werkt waardoor je geen onnodige ongelukken krijgt zoals bij de ouderwetse waterkruiken. Deze vriendjes blijven ongeveer 60 tot 90 minuten warm en we hebben de ervaring dat ze in bed zelfs nog langer warm blijven. Ten tweede komt er een heerlijke geur van lavendel vrij zodra je de knuffel opwarmt waardoor het ook ideaal is om je kind lekker te laten slapen. Ze zijn namelijk gevuld met gedroogde lavendelbloemen, geselecteerde en behandelde granen en een snufje aroma, vandaar dat de knuffel extra lekker gaat ruiken nadat je deze opwarmt. Je kunt de knuffel ook gebruiken wanneer je kind last heeft van bijvoorbeeld spierkramp. Maar dat is nog niet alles, de knuffel werkt namelijk ook op een andere manier. Wanneer je kind koorts heeft kan je de knuffel even in de vriezer leggen in een plastic zak. Op deze manier werkt het koortsverlagend terwijl je kind ondertussen kan knuffelen zodat het beestje weer troost biedt. Er zijn een aantal varianten van deze vriendjes die een speciale uitneembare vulling hebben waardoor je ze ook lekker uit kunt wassen. De lieveheersbeestjes van Lucas en Eva hebben dat niet maar zij zijn dan ook al zo ver dat als ze voelen dat ze moeten spugen dat ze naar het toilet lopen of dat ze dat in een emmertje doen. Tess is al aardig op weg wat dat betreft en Sem kan dat nog niet vandaar dat we voor hen een knuffel uitzochten met uitneembare vulling zodat ze zeker zo nu en dan eens in de wasmachine kunnen.

Winactie

Inmiddels zijn we toegekomen aan de winactie want daar draait deze week uiteraard om. Voordeeldrogisterij.nl stelt voor een van de volgers een magnetronknuffel beschikbaar, lief is dat he? En wat moet je doen om kans te maken op deze prijs?

De winactie loopt van zondag 4 november tot en met dinsdag 13 november 0.00, daarna proberen we de winnaar zo snel mogelijk bekend te maken. De winnaar heeft 48 uur de tijd om te reageren.

Om te zien welke leuke magnetronknuffels verkrijgbaar zijn voor jouw kind raad ik je aan om een kijkje te nemen op de website van Voordeeldrogisterij.nl.

* Voor het schrijven van dit artikel hebben we een review-exemplaar ontvangen *

31 thoughts on “De ideale winterknuffel voor je kind – Winweek gesloten

  1. Onze jongste dochter Lotte krijgt vaak koorts en die loopt dan vaak snel op. Lijkt me ideaal om de knuffel te gebruiken als troost en koorts verlagend. Voor onze dochter Noor lijkt die me ideaal om hem warm te maken want ze is vaak verkouden en klaagt vaker van buikpijn. Ik kende ze nog niet dus fijn om nu te weten dat ze bestaan.

    Geliked door 1 persoon

  2. Wauw wat lijkt me dit geweldig. Mijn kleindochter heeft altijd buikkramp en dan leggen we een pittezsk bij der neer mssr zo’n knuffelzak zou een uitkomst zijn voor der. Gave actie doe super graag mee.

    Geliked door 1 persoon

  3. Pingback: Alle winacties van de winweek op een rij | Lifestyle Mommy's

  4. Wat een super gave prijzen allemaal, maar ik ga voor deze voor mijn lieve kleine mannetje 💙
    Iedere nacht kruipt hij bij ons in bed, waarschijnlijk omdat het daar lekker warm is 😅
    Ik ben benieuwd of deze winterknuffel ons mannetje in zijn eigen bed kan houden! Zo nee.. dan is het altijd nog lekker warm en knuffelbaar ❤️

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie