Stoere magneten om zelf te maken(winactie gesloten)

Linda~ En, zijn jullie al een beetje bijgekomen van de ontzettend leuke winweek? Jeetje, dat was me het weekje wel hoor. We hebben heel hard gewerkt met veel hulp van bedrijven en ondernemers om deze week voor jullie te kunnen organiseren. Daar zijn we ze uiteraard nog altijd erg dankbaar voor. We gaan weer verder met het dagelijks leven en dat wil hier in huis dus zeggen: Knutselen! Eva is helemaal dol op knutselen en het maakt haar dan ook niet gauw uit hoe of wat. Kleuren vindt ze prima, maar nog liever gaat ze echt aan de slag met lijm, schaartjes en ga zo maar door. Zo nu en dan is het lastig om iets nieuws te verzinnen wat ik haar kan laten knutselen. Maar waarom zou je soms lang nadenken over een knutselproject als er hele leuke pakketten bestaan waar de kinderen zo mee aan de slag kunnen? Totum heeft verschillende pakketten in allerlei soorten thema’s die altijd wel een pakket hebben dat bij je past. Zo houdt Eva dus van glitters en plakken maar houdt Lucas meer van stoere en grappige dingen. Van Totum kregen de kinderen allebei een pakket wat volledig bij ze past en vandaag vertel ik alvast meer over een van de pakketten.

44130473_245654259447522_5454549362875039744_n

Totum Magnetica

Dit knutselpakket is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Aangezien ik vaker met Eva aan het knutselen ben besloot ik dit keer om als eerste het pakket voor Lucas te openen. Zodra hij de vrolijke afbeeldingen op de doos ziet is hij niet meer te houden. Sowieso past dit pakket al perfect bij hem omdat hij dol is op mijn magneten die op de koelkast hangen. Welk kind is dat trouwens niet? Op de koelkast hangen regelmatig kunstwerken van de kinderen dus hoe gaaf is dat dan als ze hangen door middel van hun eigen gemaakte magneten. Het pakket bestaat uit vrolijke stickers, doorzichtige 3D stickers, zelfplakkend magneetfolie, lijm en nog 2 doorzichtige stenen. Zodra we de gebruiksaanwijzing lezen blijkt dat het heel simpel is en dat de kinderen echt zelf aan de slag kunnen. Door de kinderen zelf hun ding te laten doen terwijl ik er naast zit worden ze uitgedaagd om zelf of samen na te denken. Als eerst pakken ze om de beurt een van de zelfplakkende magneetfolies en halen daar het beschermlaagje af. Vervolgens zoeken ze de juiste vorm sticker erbij en plakken deze erop. Ik zit er bij om het geheel een beetje in de gaten te houden zodat het niet helemaal mis zou gaan want dat is natuurlijk zonde. Toch lijken Lucas en Eva hun motoriek al goed onder controle te hebben want de stickers worden uiterst precies opgeplakt. Om de magneten af te maken hoeven ze dan alleen nog de transparante 3D stickers erop te plakken en klaar zijn ze. Daarbij schiet ik even te hulp om deze even goed aan te drukken omdat ik het zonde zou vinden als het snel weer los zou laten. De twee ronde stenen hebben we uiterst voorzichtig samen gemaakt en wel op een placemat in verband met de lijm. Het resultaat mag er wezen want onze koelkast staat er vanaf nu erg vrolijk op en we hebben dan ook al veel complimenten gekregen. Tot zover het pakket voor stoere jongens en meiden.

43601436_1942988436006161_2215362977593294848_n

Om te zien welke leuke producten Totum nog meer in het assortiment heeft raad ik je aan om een kijkje te nemen op de website van Totum. Je kunt ook gratis lid worden van de leuke Totum Knutselclub waarbij je maandelijks een nieuwsbrief ontvangt vol knutselideetjes, winacties, spelletjes en knutselwedstrijden.

Begin vorige maand hebben we speciaal voor de kleinere kinderen samen met nichtje Tess de Little Creators – Leren stapelen set uitgetest waarbij een van jullie ook een set kon winnen.

Winactie

Inmiddels zijn we aangekomen bij het deel van dit artikel want velen van jullie het leukst zullen vinden. Totum vond het een beetje sneu dat we niet iedereen blij konden maken en dus besloten zij dat wij nog een aantal volgers blij mochten maken. Van Totum mogen we namelijk nog twee volgers van Lifestyle Mommy’s blij maken met een Magnetica pakket, lief he?

Wat mag je doen om dit te winnen?

De winactie loopt van donderdag 15 november tot en met woensdag 21 november 0.00, daarna proberen we de winnaar zo snel mogelijk bekend te maken. De winnaar heeft 48 uur de tijd om te reageren. Wil je zeker zijn dat je het niet mist als je gewonnen hebt is het handig om een reactie te geven onder het bericht op Facebook zodat je getagt kunt worden als je gewonnen hebt 😉

* Voor het schrijven van dit artikel hebben we een review-exemplaar ontvangen *

Advertentie

18 thoughts on “Stoere magneten om zelf te maken(winactie gesloten)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s