Gezichtsverzorging met geitenmelk, pure verwennerij

Linda~ Een onderwerp dat dit jaar regelmatig terug is gekomen op ons blog is mijn goede voornemen om dit jaar wat meer aan mezelf te denken. Zo konden jullie al lezen dat ik veel meer kleur ben gaan dragen zowel in mijn kleding, als sieraden en make-up. Daarnaast heb ik mezelf aangewend om regelmatig te zorgen voor een verwenmoment voor mezelf. En die momentjes creëer ik dan op verschillende manieren, van een relaxed voetenbad tot een filmavond met maskertje op. Ik merk dat ik er inderdaad rustiger van word maar ook dat mijn huid er beter op reageert.

Half september schreef ik al een blog waarin ik vertelde over de verschillende gezichtsmaskers en de Med Physioderm – Lipid Treatment van Ziaja. Hiermee merkte ik in korte tijd dat mijn huid zelf ook een stuk rustiger werd en dat ik minder last had van rode, droge en geïrriteerde plekjes. Het was zelfs zo dat ik veel minder jeuk had aan mijn armen en benen en dus minder hoefde te krabben. Al met al kwam het er op neer dat mijn huid er steeds beter uit ging zien. Dat was dus echt een pluspunt voor mij.

Een tijd geleden zag ik een nieuwe oproep voorbij komen waarbij Ziaja vroeg of er mensen waren die de producten wilden testen die gemaakt waren op basis van geitenmelk. Aangezien ik er nog niet mee bekend was wilde ik dat uiteraard wel eens uitproberen. Zodra het pakketje binnen komt ben ik heel nieuwsgierig, onder andere naar de geur maar ook naar de textuur. Het pakketje bestaat uit:

46469990_579932915774600_1941126399460900864_n.jpg

De verpakkingen zien er al erg aantrekkelijk uit, simpel wit maar het nodigt zeker uit om het te openen. Zodra ik de potjes dag- en nachtcrème open maak komt me een heerlijke geur tegemoet waardoor ik niet anders kan dan meteen even voelen en smeren. Beide crèmes zorgen er voor dat mijn huid heerlijk fris aanvoelt waardoor ik meteen weer dat verwenmoment krijg. Na enkele dagen krijg ik nog steeds geen genoeg van deze serie alleen al door de geur waarmee ik mijn dag heerlijk relaxt start maar ook eindig voor ik ga slapen. Ik zorg dat ik mijn ritueeltje gedaan heb voor de kinderen wakker zijn waardoor het me de energie-boost geeft om mijn dag pas echt te starten. De oogcrème zorgt er al na enkele dagen voor dat ik er niet meer zo vermoeid uit zie. Deze is dus zeker de moeite waard om uit te proberen. De producten uit deze serie zijn geschikt voor een droge en rimpelgevoelige huid. Ik ben inmidels 33 jaar, heb nog geen rimpels maar zeer zeker wel een droge huid, mede dankzij mijn gezondheid. Wat dat betreft past deze lijn zeer zeker bij me en de geur maakt dat ik er helemaal dol op ben. Zoals je misschien hierboven bij de producten al hebt bekeken hoef je het voor de prijzen niet te laten. De producten van Ziaja zorgen voor een verwenmoment die binnen ieders budget past. Daarnaast is er inmiddels een groot assortiment zodat er altijd een crème of masker is dat bij je past.

download

* Voor het schrijven van dit artikel hebben we een review-exemplaar ontvangen *

Advertentie

4 thoughts on “Gezichtsverzorging met geitenmelk, pure verwennerij

  1. Pingback: Eindelijk snel verlost van mijn winterhanden | Lifestyle Mommy's

  2. Pingback: Mijn gewonnen surprisepakket van Ziaja | Lifestyle Mommy's

  3. Pingback: Dag vermoeide benen en droge voeten | Lifestyle Mommy's

  4. Pingback: Mijn huid beschermen tegen de kou (met winactie) | Lifestyle Mommy's

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s