Review| Let’s go fishing – Goliath Games

Linda~ Dankzij Goliath Games kreeg ik de kans om samen met ons nichtje Tess van bijna 2,5 jaar het spel “Let’s go Fishing” uit te testen. Dit soort spellen waren altijd erg geliefd bij onze tweeling Lucas en Eva vandaar dat ik verwacht dat ook Tess het erg leuk zal vinden. Zij lijkt wat dat betreft heel erg op onze kinderen. Om eerlijk te zijn ben ik best benieuwd naar het spel en dan bedoel ik meer de stevigheid ervan. Onze tweeling heeft in het verleden wat goedkope versies hiervan gehad die na een paar keer spelen al stuk waren. Dat is best jammer want ze vonden dat hengelen natuurlijk erg leuk.

Zodra het spel binnen komt zie ik meteen dat dit niet met de eerdere varianten te vergelijken is. Het spel voelt daarnaast een stuk steviger aan dus dat zit wel goed. Tess kan niet wachten tot de batterij in het spel zit en dan kunnen we aan de slag. Dit leuke spel bevat 21 visjes en 4 hengels, daarmee is het dus geschikt voor maximaal 4 personen. De adviesleeftijd is 4 tot 12 jaar dus we gaan zien of het ook geschikt is voor jongere kinderen zoals Tess. Het spel draait zelfs voor mij als volwassene een stuk sneller dan ik gewend ben. Tess bekijkt het eerst allemaal eens even goed en dan snapt ze het. Eerst gaat ze vissen vangen met wat hulp van mij voor de coördinatie. Wonderbaarlijk genoeg lukt het Tess na een paar keer proberen zelf. Hoewel geduld niet altijd voor komt in het woordenboek van deze kleine ondernemer blijft ze hier verrassend rustig. Zelfs wanneer het even niet lukt en een vis van haar hengel valt vindt ze het prima en probeert ze het opnieuw. Sowieso worden we beiden erg vrolijk vanwege de lieve gekleurde vissen. Het spel verveelt blijkbaar niet gauw want de eerste dag heeft Tess het al een uur gespeeld, eerst een half uur met mij en later op de dag nog een half uur met mijn zus.

Onze mening

“Let’s go Fishing” is een echte aanrader om te spelen, ook voor jonge kinderen. Zoals je merkt leren kinderen zo op een leuke manier hun hand-oog-coördinatie te verbeteren. Het feit dat het spel verkrijgbaar is voor de prijs van maar 9,99 bij onder andere bol.com maakt het nog eens extra leuk. Via Goliath Games zelf kun je de grotere variant “Let’s go Fishing XL” bestellen voor 19,99.

Goliath Games heeft nog veel meer leuke spellen voor het hele gezin en om te zien of er iets leuks voor jou bij zit raad ik je aan om een kijkje te nemen op de website van Goliath Games.

logo_goliath-e1440753313249

* Voor het schrijven van dit artikel hebben we een review-exemplaar ontvangen *

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s