Cadeautip: Een persoonlijk sieraad voor de feestdagen

Linda~ Sinterklaas is nog niet het land uit of ik ben in mijn hoofd al bezig met de volgende feestdag: kerst. En dat is niet voor niets want ik ben voor jullie regelmatig op zoek naar leuke ideeën en (cadeau)tips. Je komt tegenwoordig zoveel tegen in de winkels en in webshops dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Wat geef je iemand namelijk cadeau voor kerst of voor een verjaardag? Het blijft altijd een lastig iets en dan speelt vaak ook nog het budget een grote rol waardoor veel leuke cadeaus ook nog eens af moeten vallen. Zelf vind ik het heel leuk om een persoonlijk mogelijk cadeau te geven en dan natuurlijk nog iets waar de ontvanger echt wat aan heeft. Of natuurlijk iets waarvan je zeker weet dat de ontvanger het gaat dragen als het gaat om sieraden en accessoires.

Jullie voelen het vast al aankomen: ik heb namelijk een cadeau gevonden waar je zeker punten mee scoort, dat erg persoonlijk is maar wat daarnaast ook binnen bijna elk budget past. Fotosieraden heb je in allerlei soorten en maten maar tot nu toe vond ik vaak alleen maar sieraden die dan weer ver over het budget heen gingen. Gewoon! Sieraden verraste mij met een hele leuke samenwerking want ik mocht zelf een armband samen stellen. Dat leek me helemaal geweldig maar aan de andere kant was ik ook heel erg benieuwd. Vaak loop ik namelijk tegen de volgende problemen aan wanneer ik een (foto)armband ga bestellen:

  • De prijs: zoals ik al zei vind ik veel fotosieraden best prijzig en ik snap inderdaad dat er veel werk in gaat zitten dus ik begrijp het wel. Alleen valt het daardoor vaak niet binnen mijn budget, al helemaal niet als cadeau.
  • De maat: ik heb hele vrij dunne polsen waardoor een armband al gauw veel te los bij me zit. Daardoor draag ik een armband vaak minder dan ik zou willen of ik verlies ze wat beiden dan weer heel jammer is.

Uiteindelijk werd ik nogmaals door Gewoon! Sieraden verrast want beide redenen die ik hierboven genoemd heb blijken hier niet van toepassing te zijn. De smalle armband die ik uitgezocht heb was heel makkelijk te bestellen volgens een stappenplan:

  • Kies je schuivers; ik heb gekozen voor een schuiver met foto van de tweeling. Daarnaast heb ik gekozen voor twee schuivers met de namen van Lucas en Eva.
  • Kies je armband; ik heb gekozen voor een enkele smalle armband vanwege het feit dat ik alleen een foto van de kinderen wilde met hun namen erbij. Als je een cadeau zou willen voor een oma met foto’s of namen van haar kleinkinderen zou ik gaan voor een dubbele armband in verband met de ruimte. Ik koos voor de kleur dark natural taupe zodat de armband bij bijna al mijn kleding past en ik de armband dus nog vaker kan dragen.
  • Kies je accessoires: aangezien ik al heel dankbaar was voor deze armband besloot ik om geen accessoires toe te voegen maar dat is uiteraard wel mogelijk.

De schuivers kon ik in een handomdraai helemaal naar wens maken. Bij de fotoschuiver kreeg ik wel even de tip om een foto te kiezen waar de kinderen met hun hoofden dicht bij elkaar zaten. Ook is het handig om de foto niet te ver uit te zoomen aangezien de schuiver een grootte heeft van 12 mm dus als je te ver uitzoomt zie je de hoofden van je kind(eren) niet meer goed. Tijdens het personaliseren blijkt dat je de armband echt helemaal kan maken zoals je het wil. Je kunt niet alleen de kleur van de schuivers kiezen: zilver, rosé, goud of een sierrandje (voor rosé en goud komt er 1,- bij), ook kun je kiezen of je de foto in kleur wilt of zwart/wit. En zo geldt dat ook voor de tekstschuivers want hiervan kun je zelf de achtergrondkleur kiezen, de tekstkleur, het lettertype, het symbool en ook weer de kleur van de schuiver. Op deze manier wordt het dus altijd een armband zoals jij het graag ziet zowel voor jezelf of als cadeau voor de komende feestdagen.

Ik vertelde je ook al dat ik de prijs van deze armband zeker leuk vond en dat het binnen bijna elk budget valt. De armband zoals ik deze samengesteld heb heeft een waarde van 25,80 euro. De fotoschuiver en de naamschuivers die ik uitgezocht heb kosten 5,95 per stuk. De armband zelf kost 7,95 waardoor zelfs het totaalbedrag een hele leuke prijs blijft. Wat betreft het verzenden heb ik ook geen klagen gehad, zelfs niet terwijl daar Black Friday en Cyber Monday nog eens tussen kwam. Eenmaal binnen gekomen was ik wel eens benieuwd naar de maat maar die blijkt uiteraard perfect vanwege het feit dat je dat er drie verschillende gaatjes in de armband zitten. Op deze manier past de armband vrijwel altijd, welke polsmaat je ook hebt. Je hoeft dus nooit meer bang te zijn dat een cadeau niet past. Ik ben helemaal gelukkig met mijn nieuwe armband en ook de tweeling vindt het geweldig dat ik ze op deze manier altijd bij me draag waar ik ook naartoe ga.

47007559_2092456300794316_6228773855712772096_n (1)

Naast fotoarmbanden heeft Gewoon! Sieraden ook fotokettingen en nog veel meer leuke en vooral persoonlijke cadeaus. Heb jij al iets leuks gezien voor onder de kerstboom? Neem vooral een kijkje op de website van Gewoon! Sieraden of volg ze via Facebook.

* Voor het schrijven van dit artikel hebben we een review-exemplaar ontvangen *

18765810_1488388377892100_8652603461747338175_n

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s