Soort diamond painting (plakmozaïek) voor jonge kinderen (winactie gesloten)

Linda~ Vorige maand lieten we jullie al kennis maken met het stoere pakket van Totum om zelf magneten te maken. Ik vertelde jullie toen dat ook Eva een pakket had gekregen wat volledig bij haar paste en daar vertel ik jullie vandaag dan weer meer over. Eva is namelijk helemaal van het knippen en plakken en is dol op glitters. Daarnaast vindt ze diamond painting ook erg leuk om te zien bij anderen maar helaas is ze daar nog te klein voor. Daar heeft Totum dan weer wat op gevonden want met deze set van Totum Magnetica is ze eigenlijk bezig met een soortgelijk iets als diamond painting. En daar is Eva dan weer heel erg tevreden mee.

43734659_722700931430995_3879065898828431360_n

Totum Fantasia

Naast het stoere magneten pakket, die we vorige maand lieten zien, hebben we ook een pakket ontvangen speciaal voor jongens en meiden die dol zijn op sprookjes en glitters. En dat komt hier goed uit want zowel Eva als Lucas zijn dol op alles wat te maken heeft met sprookjes of wat mooi blinkt. Dit sprookjesachtige pakket is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en bestaat uit 3 vormen: een toverstaf, een prinses en een eenhoorn. Daarnaast vind je in het pakket diverse vormen en kleuren foamblokjes die de kinderen op de kaarten moeten plakken. Elke kaart bevat een patroon aan kleuren en vormen zodat de kinderen precies zien welke foamblokjes ze waar moeten gaan plakken. De opdracht van dit pakket is heel duidelijk en zeker educatief. Door dit pakket oefenen de kinderen hun fijne motoriek en je merkt dan ook duidelijk verschil als ze net starten met de creatie in tegenstelling tot wanneer ze inmiddels bijna klaar zijn. Wij hebben dit pakket in etappes gemaakt zodat we niet alles in een keer snel klaar zouden hebben. Eva mocht als eerst kiezen en ze wilde heel graag de prinses. Lucas daarentegen wilde eigenlijk het liefst de toverstaf en benoemde daarbij dat die minder blokjes had en dat hij daarom sneller klaar zou zijn. Tja hij zit momenteel in een fase waarbij hij overal als eerst mee wil zijn. En dat varieert van ’s morgens als eerst beneden zijn zodra de wekker afgelopen is tot als eerst klaar zijn met eten. Ik kan je vertellen, Eva en ik zullen nooit sneller klaar zijn met eten dan meneer Lucas, soms vragen we wel eens of hij het eten wel geproefd heeft. Maar even terug naar het knutselpakket, uiteindelijk heb ik Lucas zover gekregen dat hij de eenhoorn ging maken. Wel vroegen de kinderen dan of ik de toverstaf wilde maken omdat deze anders over zou blijven. Uiteindelijk hebben de kinderen vooral veel plezier beleefd aan deze sprookjesachtige set.

44096801_284204825559671_1126705470908661760_n

Om te zien welke leuke producten Totum nog meer in het assortiment heeft raad ik je aan om een kijkje te nemen op de website van Totum. Je kunt ook gratis lid worden van de leuke Totum Knutselclub waarbij je maandelijks een nieuwsbrief ontvangt vol knutselideetjes, winacties, spelletjes en knutselwedstrijden.

Begin oktober hebben we speciaal voor de kleinere kinderen samen met nichtje Tess de Little Creators – Leren stapelen set uitgetest waarbij een van jullie ook een set kon winnen.

Winactie

Inmiddels zijn we aangekomen bij het deel van dit artikel want velen van jullie het leukst zullen vinden. Van Totum mogen wij ook nu weer twee volgers blij maken met een Totum Fantasia pakket.

Wat mag je doen om dit te winnen?

De winactie loopt van donderdag 6 december tot en met woensdag 12 december 0.00, daarna proberen we de winnaar zo snel mogelijk bekend te maken. De winnaar heeft 48 uur de tijd om te reageren. Wil je zeker zijn dat je het niet mist als je gewonnen hebt is het handig om een reactie te geven onder het bericht op Facebook zodat je getagt kunt worden als je gewonnen hebt 😉

* Voor het schrijven van dit artikel hebben we een review-exemplaar ontvangen *

Advertentie

41 thoughts on “Soort diamond painting (plakmozaïek) voor jonge kinderen (winactie gesloten)

  1. Pingback: Stoere Mosaic Art van Brandweerman Sam (met winactie) | Lifestyle Mommy's

  2. Pingback: Prachtige diamond paintings van Frozen | Lifestyle Mommy's

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s