Winnaars Re-Cycle-Me en Brasoeta

Linda~ Een hele goede morgen allemaal, ik hoop dat iedereen de afgelopen tijd heeft genoten van een drukke, spannende maar vooral erg leuke sinterklaasperiode. De goede oude man is gelukkig toch weer vertrokken naar het zonnige Spanje en dus wordt het overal weer wat rustiger. Behalve hier dan want we hebben de komende tijd nog heen veel leuke dingen voor je in petto. Afgelopen week mochten we jullie blij gaan maken namens verschillende bedrijven. In verband met duurzaamheid kwamen we uit bij het leuke bedrijf Re-Cycle-Me waar we kennis maakten met de verschillende leuke knutselpakketten. Deze winactie werd heel goed ontvangen want iedereen werd er net als wij erg enthousiast van. Dankzij deze pakketten herbeleven we weer een beetje de tijd van leuke creaties maken met weinig materialen waardoor andere materialen hergebruikt kunnen worden.

Daarnaast liep er dit keer via Instagram ook een winactie waarbij je kans maakte op een prachtige armband voor de feestdagen. Deze armbanden worden gemaakt door Hugo, een jonge ondernemer van 11 jaar. Daar zijn wij echter zo enthousiast over dat we dit alleen maar aan kunnen moedigen. Hugo was zo lief om twee armbanden beschikbaar te stellen voor volgers van ons blog. Mocht je niet gewonnen hebben kun je heel makkelijk een armband bestellen voor een leuk bedrag bij Hugo via de Instagrampagina van Brasoeta.

En dan is het nu tijd geworden om de winnaars van de acties bekend te gaan maken:

Winnaars Re-Cycle-Me pakket

  • Leonie Naomi Joelle 
  • Marian Zw

Winnaars armband Brasoeta

  • Setjuh
  • manouminten

Van harte gefeliciteerd allemaal! De winnaars van de knutselpakketten mogen hun adres naar me doorsturen zodat ik deze weer door kan geven aan Re-Cycle-Me.medal-2163457_1280

2 thoughts on “Winnaars Re-Cycle-Me en Brasoeta

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s