Dit was 2018; in 10 vragen samengevat

Door Rachelle van Kaboutermama werd ik uitgenodigd om deze leuke vragenlijst in te vullen dus dat doe ik dan ook met veel liefde en plezier. Rachelle is een van de bloggers waarvan ik het erg gezellig vind dat ik ze het afgelopen jaar heb mogen leren kennen. Zij beschrijft de dingen zoals ze zijn en geeft daar haar mening over op een hele leuke maar vooral eerlijke manier en dat levert zo nu en dan nogal eens wat hilariteit op. Reden genoeg om eens wat vaker haar blogs te gaan lezen, je krijgt er vooral geen spijt van 😉 En dan ga ik nu antwoord geven op de verschillende vragen.

Wat was het leukste moment van dit jaar?

Dat is niet moeilijk dat is voor mij heel duidelijk de geboorte van ons neefje Sem op 16 februari. Dit mannetje is zo ontzettend vrolijk en ondernemend dat je al moet lachen als je binnen komt.

Wie heeft jouw leven in 2018 het meest beïnvloed?

Mijn gezin, familie en vrienden hebben mijn leven dit jaar weer het meest beïnvloed. Het jaar zat vol leuke momenten waar ik echt van genoten heb. Dat varieerde van etentjes met vrienden tot een picknick in het park.

Als je één iemand mag bedanken dit jaar dan is dat…

Dat is echt heel lastig omdat meerdere mensen altijd voor me klaar staan maar als ik echt zou moeten kiezen zou dat onze moeder zijn. Zij zorgt er voor dat we regelmatig even samen de deur uit kunnen of dat ik naar een afspraak kan. Daarnaast is de tweeling dol op haar dus dat is altijd mooi om naar te kijken.

Wat zou je graag over willen doen?

Dat klinkt heel hard maar ik zou willen dat ik aan sommige mensen afgelopen jaar wat minder tijd en aandacht had besteed. Er waren mensen waarvoor ik heel lang mijn nek heb uitgestoken en achteraf gezien blijkt het niet eens gewaardeerd te zijn. Die tijd had ik dan liever doorgebracht met familie en vrienden die het 100% waard zijn en waarbij ik vooral lekker mezelf kan zijn.

Welke droom komt volgend jaar hopelijk uit?

Dat is een lastige aangezien ik momenteel al zoveel heb mogen bereiken dankzij familie, vrienden en onze volgers. Teveel hooi op mijn vork nemen is sowieso al een hele lastige dus voor nu kan ik nog niet echt een droom noemen. Tja ik kan wel zeggen dat ik een leuk bedrag zou willen winnen bij de Postcodeloterij maar dat zou meer zijn om straks de tweeling te laten studeren en om zelf nog een leuke vakantie met ze te doen.Of het huis eens goed aan te pakken, ondanks dat het een huurhuis is. Maar hee, alles voor het woongenot toch? Als je er met plezier woont dan maakt dat al veel goed.

Waar ben je dankbaar voor?

Voor de momenten die voor velen niets voorstellen maar waar ik helemaal gelukkig van kan worden. De zon op mijn gezicht, een picknick met onze kinderen in het park of vooral een weekend naar zee. Het feit dat ik geleerd heb om te genieten van weinig maakt me zo dankbaar, vooral nu ik zie dat onze tweeling dat ook heeft.

Waar ben je het meest trots op?

Dat is toch ons blog. Afgelopen jaar hebben we dankzij onze volgers zo ontzettend mogen groeien. We hebben veel mensen blij mogen maken met onze winacties die we dankzij verschillende bedrijven maar ook kleinere ondernemers mochten organiseren. Ik heb veel mensen mogen leren kennen die ik anders nooit tegen gekomen was.

Waar heb ik mijn tijd aan besteed afgelopen jaar?

Ik heb vooral veel tijd besteed aan leuke projecten om zelf dingen te maken, koopjes op te zoeken voor onze volgers maar ook met het bedenken van nieuwe ideeën voor het komende jaar. Dankzij anderen heb ik inspiratie gekregen om weer leuke dingen te gaan doen.

Met de kennis van nu, wat zou je dit jaar anders hebben gedaan?

Dat is hetzelfde antwoord als bij wat ik over zou willen doen. Graag had ik mijn tijd niet verspild aan sommige mensen. Maar dat is nu eenmaal zo, misschien een aanrader om komend jaar mijn radar wat beter te laten werken en me niet zo voor de gek te laten houden.

Welke doelen heb je voor het komende jaar?

Ik wil komend jaar meer bezig zijn met creatieve dingen met betrekking tot handlettering en mijn bullet journal. Er zijn zoveel dingen die ik leuk vind dat ik gewoon tijd tekort kom. Daarnaast wil ik wat vaker de deur dicht trekken om leuke dingen te gaan doen met vriendinnen, al is het maar een kop koffie drinken samen of een gezellige knutselavond.

Zoals ik al zei heb ik afgelopen jaar veel leuke mensen mogen leren kennen door ons blog, zo ook Maarten van Papa’s Wereld. Het is erg leuk om de visie van een man te zien, zowel in blogs als in vlogs. Daarnaast neemt Maarten je regelmatig mee om een kijkje te geven in hun gezinsleven en geloof me, dat gaat er erg gezellig aan toe. Hierbij nodig ik hem uit om deze leuke vragenlijst in te vullen.

Als laatste wil ik jullie alvast een hele fijne jaarwisseling wensen, let vooral op met vuurwerk. En ik wens jullie natuurlijk het allerbeste voor het nieuwe jaar.

new-year-3052105_1280

(Foto: Pixabay)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s